Prisijungti
Prisijungti

Straipsniai

Brush Baby WildOnes elektrinių dantų šepetėlių apžvalga

Brush Baby WildOnes elektrinių dantų šepetėlių apžvalga

Tinkamo dantų šepetėlio pasirinkimas vaikui gali atrodyti kaip nesibaigiančios diskusijos. Atrodo, kad tėvai, odontologai ir gamintojai turi skirtingą nuomonę apie tai, kas daro dantų šepetėlį efektyvų ir saugų vaikams. Pirkimo procesas yra painus, ypač kai norisi tik įsitikinti, kad vaiko dantys yra švarūs ir sveiki.


Pristatome Brush Baby Wildones elektrinį dantų šepetėlį vaikams, sukurtą pagal jūsų vaiko mėgstamo gyvūno formą. Šis dantų šepetėlis ne tik padaro valymą smagu, bet ir užtikrina puikią dantų priežiūrą – įkraunama baterija, 2 minučių laikmatis, LED disko lemputė ir garso vibracijos.


Įsivaizduokite palengvėjimą ir džiaugsmą žinant, kad jūsų vaikas pagaliau džiaugiasi valydamas dantis. Be to, dantų šepetėlis turi du režimus, kurie užtikrina švelnų, bet efektyvų kiekvieno vaiko valymą.

Autorius: Toms Kleinšmits

Papildoma informacija:

Atnaujinta: 01. liepos 2024

Pliusai / Minusai

Pliusai:

Linksmas ir įtraukiantis dizainas;

Minkšta silikoninė danga;

Integruotas laikmatis.

Minusai:

Brangesni už kitus vaikiškus elektrinius dantų šepetėlius.

Turinys

Kas yra pakuotėje?

WildOnes techninė specifikacija

Programos

Funkcijos

Ergonomika

Dizainas

WildOnes dantų šepetėliai Naudojimo patirtis

Ištvermė

Dantų šepetėlio priežiūra

Pakeitimo patarimai

Baterija ir įkrovimas

Kaip veikia įkrovimas?

Kiek laiko užtrunka įkrauti?

Kaip žinoti, kada reikia mokėti?

Atsparumo vandeniui testas

Galutinė nuomonė apie WildOnes

Kam tinka WildOnes?

Kam WildOnes gali netikti?

Alternatyvos

Trumpai tariant:

  • Vaikus traukiantis dizainas. Atraskite, kaip WildOnes elektrinis dantų šepetėlis dantų valymo laiką paverčia smagiu nuotykiu.


  • Kodėl 2 minučių laikmatis yra svarbiausia funkcija? Paverskite vaiko dantų valymą įpročiu.


  • Idealus amžiaus intervalas: šepetėlis puikiai tinka įvairiems vaiko vystymosi etapams.


  • Faktai apie patarimų keitimą. Kokius pakeitimo patarimus pasirinkti?


  • Kiek patvarus yra WildOnes dantų šepetėlis? Ar mano vaikas gali su juo maudytis?

Šį kartą išbandžiau vaikišką elektrinį dantų šepetėlį WildOnes ir mielai dalinuosi savo atsiliepimais.


Kaip aiškina gamintojai, šis dantų šepetėlis tinka vaikams nuo 0 iki 10 metų. Mieli gyvūnų dizainai ir disko lemputė padaro valymąsi smagiu, pritraukiančiu vaikus, o valymąsi paverčia malonia veikla.


Mano nuomone, valytis tokio tipo dantų šepetėliu nuo 0 metų būtų per greita, tačiau straipsnio tęsinyje sužinosite daugiau, ar jis tiks jūsų mažyliui, ar teks palaukite, kol užaugs.

Kas yra pakuotėje?

  • 1x WildOnes elektrinis dantų šepetėlis su antgaliu
  • 2 x papildomos šepetėlio keitimo galvutės
  • 1 x USB magnetinis įkrovimo laidas.

WildOnes techninė specifikacija

Valymo galia: 32 000 judesių per minutę

Baterijos veikimo laikas: iki 28 dienų

Režimai: 2 (standartiniams ir jautriems dantims)

Įkrovimas / Įkrovimo laikas: Magnetinis su USB / 4h

Garantija: 2 metai

Atsparumas vandeniui: IPX7

Galimos spalvos: lokys, panda, liūtas, tigras, beždžionė, pingvinas, begemotas, dramblys

Svoris: 69 metai

Ilgis su antgaliu: 16,8 cm

Plotis ties storiausia vieta: 3,4 cm

Garsumas: <52dB

Programos

Wildones vaikiški elektriniai dantų šepetėliai aprūpinti dviem skirtingais galios režimais, užtikrinančiais puikų valdymą ir komfortą naudojimo metu.


  • Švelnus režimas puikiai tinka mažiems vaikams arba turintiems jautrias dantenas, todėl valymas yra švelnus, bet efektyvus.
  • Gilaus valymo režimas padidino intensyvumą, todėl idealiai tinka vyresniems vaikams, kuriems reikia stipresnio valymo.


Įjungus dantų šepetėlį užsidega pirmoji lemputė ir tuomet galima rinktis vieną iš dviejų valymo režimų.

Funkcijos

Keičiamos šepetėlio galvutės yra specialiai sukurtos taip, kad ilgi, minkšti šereliai patektų tarp dantų. Paaiškinsiu – kai kurie galiukų šereliai yra ilgesni, todėl jie išsivalys tarp vaiko dantų, o kiti trumpesni šereliai – dantų paviršių.


Šepetys turi 2 minučių automatinį laikmatį su 30 sekundžių priminimais, primenančiais, kad reikia pakeisti burnos sritį ir padėti vaikams pakankamai laiko kruopščiai išvalyti kiekvieną burnos kvadrantą. Integruotas apšvietimas suteikia linksmumo, leidžia vaikams įsitraukti ir linksmintis valantis šepetį.


Norintiems suprasti linksmo dizaino ir interaktyvių vaikų dantų šepetėlių elementų poveikį elgesiui, žurnalas „Journal of Pediatric Nursing“ suteikia vertingos informacijos. Žurnale paskelbtame tyrime pabrėžiama, kad įvairios patrauklios funkcijos gali žymiai pagerinti vaikų norą valytis dantis, todėl tai tampa malonesne jų kasdienybės dalimi. Smagus dizainas ir interaktyvūs elementai, tokie kaip gyvūnų formos ir LED lemputės, dantų valymą paverčia žaisminga veikla, kuri gali būti ypač veiksminga skatinant gerus mažų vaikų burnos higienos įpročius.

Ergonomika

Brush Baby Wildones ergonomika sukurta labai gerai, ypač vaikams. Šepetėlis padengtas silikonine danga, kuri yra maloni liesti ir suformuoja patikimą sukibimą, neleidžianti dantų šepetėliui išslysti iš mažų rankų.


Vos 69 gramus sveriantis šepetėlis yra 16,8 cm ilgio su galiuku ir 3,4 cm pločio storiausioje vietoje, todėl puikiai tiks vaiko rankai.


Šis apgalvotas dizainas užtikrina, kad net patys jauniausi naudotojai galėtų patogiai ir efektyviai naudoti dantų šepetėlį, skatinant geresnius dantų valymo įpročius ir palaikyti gerą dantų higieną.

Dizainas

Dantų šepetėlis turi žavingą gyvūno formos dizainą, todėl valymasis vaikams yra įdomus ir patrauklus. Galite pasirinkti vieną iš žavių gyvūnų – lokį, pandą, liūtą, tigrą, beždžionę, pingviną, begemotą ir dramblį.


Šis žaismingas dizainas ne tik patraukia jūsų vaiko vaizduotę, bet ir skatina teigiamą šepetėlio patirtį. Kiekviena gyvūno figūrėlė yra kruopščiai sukurta taip, kad būtų ergonomiška – patogiai telpa mažose rankytėse. Su savo mėgstamu gyvūnu vaikas nekantriai lauks, kada galės kasdien išsivalyti dantis!


Pirkdami naują dantų šepetėlį, pasiimkite vaiką apsipirkti ir leiskite jam pasirinkti, kokio gyvūno jis nori.

WildOnes dantų šepetėliai Naudojimo patirtis

Suaugusiesiems išbandyti WildOnes vaikų elektrinį dantų šepetėlį buvo gana malonu ir stebėtinai efektyvu. Mielas gyvūno dizainas ir šviečianti šviesa, sukurta vaikams, padarė valymąsi įdomesniu. Dantų šepetėlis yra lengvas ir turi patogią rankeną, todėl jį lengva naudoti.


Valant elektriniu dantų šepetėliu svarbiausias yra įmontuotas laikmatis, nurodantis rekomenduojamą valymo laiką, tai ypač svarbu vaikams, kurie vis dar valosi dantis namuose.


Garsinės WildOnes šepetėlio vibracijos užtikrino kruopštų valymą, kai jis judėjo iš vienos pusės į kitą – taip, kaip to moko odontologai.

Ištvermė

Jei vaikas linkęs graužti besikeičiantį galiuką, mano patirtis rodo, kad jokie šereliai neišliks. Patarimus gali tekti keisti dažniau nei kartą per tris mėnesius.


WildOnes vaikiški dantų šepetėliai turi IPX7 atsparumo vandeniui įvertinimą, o tai reiškia, kad vaikas gali saugiai valytis dantis vonioje.

Dantų šepetėlio priežiūra

  • Po kiekvieno dantų valymo nuplaukite tekančiu vandeniu.
  • Kas mėnesį rekomenduojama nuimti šepetėlio galvutę ir valyti jungtį. Tai ne tik pagerins šepetėlio veikimą, bet ir prailgins jo tarnavimo laiką.

Pakeitimo patarimai

Odontologai rekomenduoja keisti dantų šepetėlio galvutę kas tris mėnesius, nes tai yra bakterijų dauginimosi terpė, įskaitant tas, kurios gali sukelti dantenų ligas ir kitas burnos sveikatos problemas.


WildOnes dantų šepetėlio modeliui reikalingi specifiniai patarimai. Geriausiai veiks Brush Baby WildOnes pakaitinės galvutės, bet tiks ir Brush Baby KidzSonic pakaitinės galvutės.


Reguliarus dantų šepetėlio galvutės keitimas padeda išvengti kenksmingų bakterijų kaupimosi ir sumažina infekcijos riziką.

Baterija ir įkrovimas

Kaip veikia įkrovimas?

Įkrovimas vyksta naudojant USB magnetinį įkroviklį, kuris turi būti pritvirtintas po šepečiu. Kadangi su įkrovikliu nėra adapterio, įkrovimui tiks bet koks telefono adapteris. Taip pat galite tiesiog prijungti USB galą prie kompiuterio.


Reikėtų atsiminti, kad dantų šepetėlis nėra drabužių gaminys ir jį reikia naudoti, kai reikia.

Kiek laiko užtrunka įkrauti?

Pilnas įkrovimas naudojant komplekte yra 4 valandos. Baterija laiko iki 28 dienų, jei valymas atliekamas du kartus per dieną po dvi minutes.

Kaip žinoti, kada reikia mokėti?

Šiam modeliui labai paprasta nustatyti, kada reikia įkrauti – jis tiesiog išsijungia.

Atsparumo vandeniui testas

Taip pat išbandžiau WildOnes atsparumo vandeniui galimybes dviem minutėms panardinęs šepetį į vandenį ir įjungęs valymo režimą. Po ilgo panardinimo elektrinis dantų šepetėlis ir toliau veikė nepriekaištingai, demonstruodamas puikų vandeniui atsparų dizainą ir IPX7 atsparumo vandeniui lygį.


Šis testas patvirtina elektrinio dantų šepetėlio gebėjimą atlaikyti vandens poveikį nepažeidžiant funkcionalumo. Ar tai atsitiktiniai purslai naudojimo metu, ar šepetys įkrito į vonią. Brush Baby WildOnes yra pritaikyti atlaikyti kasdienius iššūkius.

Galutinė nuomonė apie WildOnes

Apibendrinant galima teigti, kad elektrinis dantų šepetėlis Brush Baby WildOnes yra puiki pagalba tėvams susiformuoti gerą vaikų dantų priežiūros rutiną.


Pagal galią jis yra tvirtesnis už konkurentų šepetėlius, todėl tikrai tiks norintiems tinkamai išsivalyti vaikiškus dantis. Neverta jaudintis dėl to, kad šis modelis yra galingesnis, nes tinka ir mažiems vaiko dantukams.


Kadangi yra du skirtingi režimai, tikrai rasite tinkamiausią. Išbandžiau visus režimus, aišku jie per švelnūs mano dantukams, bet mažylio dantukams bus kaip tik.


Kalbant apie valymo kokybę, elektrinis dantų šepetėlis vis tiek geriau išvalys dantis nei rankinis, todėl pasirinkimas yra jūsų.

Kam tinka WildOnes?

Vaikams nuo 3 iki 10 metų: Nors gamintojai rekomenduoja naudoti nuo 0-10 metų, manau, kad labai mažiems vaikams tokios galios dantų šepetėlio dar nereikia.


Vaikai, kuriems valyti šepetį nuobodu: žaismingas gyvūnų dizainas ir ryški LED šviesa padaro valymą smagiu.


Vaikams, kuriems reikia pagalbos dėl dantų valymo technikos: 2 minučių laikmatis užtikrina, kad jie valytųsi rekomenduojamą laiką.

Kam WildOnes gali netikti?

Nors WildOnes elektrinis dantų šepetėlis yra puikus pasirinkimas daugeliui vaikų, yra tam tikrų situacijų, kai jis gali netikti:


Vaikai iki 3 metų: Kadangi šiame amžiuje dantys ir dantenos vis dar vystosi, jaunesniems vaikams reikia specializuotų dantų šepetėlių, sukurtų specialiai jų amžiaus grupei.


Vaikai, turintys specialių dantų ligų: atsižvelgiant į individualius poreikius, vaikams, turintiems tam tikrų dantų ligų ar jautrumo, gali prireikti odontologo nurodymų, kad būtų galima parinkti tinkamiausią dantų šepetėlį.


Vaikams, kurie netoleruoja jokios vibracijos: nepaisant švelnaus ir tylaus veikimo, kai kuriems vaikams vibracija vis tiek gali būti bauginanti ar nepatogi.


Visada rekomenduojama pasikonsultuoti su odontologu, kuris pagal amžių, dantų būklę ir asmeninius pageidavimus pasirinktų tinkamiausią dantų šepetėlį jūsų vaikui.

Alternatyvos

  • Brush Baby KidzSonic: Šis elektrinis dantų šepetėlis veikia su baterijomis ir tinka vaikams nuo 3 metų. Taip pat įmontuotas 2 minučių disko šviesos laikmatis su 30 sekundžių kvadranto keitimo impulsais.


  • Brush Baby BabySonic: Šis elektrinis dantų šepetėlis taip pat veikia su baterijomis ir tinka 0-3 metų vaikams. Kadangi vaikas dar mažas, gaminys skirtas vaiko tėvams.

Peržiūrėkite kitus vaikiškus elektrinius dantų šepetėlius!

0 Komentarai
Pridėti komentarą

Dantų Šepetėlis & Dantų Pastos.

COPYRIGHT © 2024. All Rights Reserved. 

Kontaktai

I - V: 9:00 - 17:00

Adresas

Latvija, Ryga, Ropažu gatve 60a

Registracijos numeris

40203176167

Bankas

Bankas

Swedbank

IBAN

LV18HABA0551045873709

įmonės

AB International SIA

Jūsų krepšelis tuščias Tęsti
Pirkinių krepšelis
Tarpinė suma:
Nuolaida 
Nuolaida 
SKU:
Peržiūrėti informaciją
- +
Išparduota