Prisijungti
Prisijungti

Straipsniai

Brushio Kids elektrinių dantų šepetėlių apžvalga

Brushio Kids elektrinių dantų šepetėlių apžvalga

Pasipriešinimas, pykčio priepuoliai – užtenka įvaryti į kampą bet kurį vaiko tėvą. Nerimas dėl vaiko dantų sveikatos yra normalus reiškinys, todėl tėvai dažnai jaučiasi kalti, kad nepakankamai kovoja su vaiku dėl dantų valymo, tačiau tai įgyvendinti atrodo kaip didžiausia kova.


O kas, jei būtų būdas, kad dantų valymas vaikams būtų įdomus ir įdomus? Susipažinkite su elektriniu dantų šepetėliu Brushio Kids! Sukurtas kaip linksmi gyvūnai, šis dantų šepetėlis veikia baterijomis, turi 2 minučių laikmatį ir LED lemputę, kuri valymą paverčia žaismingu nuotykiu.


Įsivaizduokite, kad vaikai nekantrauja kasdien išsivalyti dantis. Nebereikia kovoti, tik laimingos, sveikos šypsenos. Atsisveikinkite su kasdiene drama ir pasisveikinkite su laimingesnėmis, sveikesnėmis šypsenomis!

Autorius: Toms Kleinšmits

Papildoma informacija:

Atkurta: 19. birželis 2024

Privalumai / Trūkumai

Privalumai

Linksmas ir įtraukiantis dizainas;

Minkšta silikoninė danga;

Veikia iš baterijų;

Labai tylus (<47 dB).

Trūkumai

Brangesni nei rankiniai dantų šepetėliai.

Turinys

Kas yra pakuotėje?

Techninė Brushio Kids specifikacija

Programos

Funkcijos

Ergonomika

Dizainas

Brushio Kids naudotojo patirtis

Ištvermė

Dantų šepetėlio priežiūra

Maiņas uzgaļi

Kaip žinoti, kada reikia keisti baterijas?

Atsparumo vandeniui testas

Galutinė nuomonė apie Brushio Kids

Kam tinka Brushio Kids?

Kam Brushio Kids gali netikti?

Trumpai tariant:

  • Vaikus traukiantis dizainas. Spalvingos šviesos ir žirafos dizainas yra tarsi žaidimas, o ne dantų valymas.


  • Baterija maitinamas elektrinis dantų šepetėlis. Daugiau nesijaudinkite ieškodami tinkamo įkroviklio!


  • Mokymosi per žaidimus tyrimas. Paverskite dantų valymą smagiu žaidimu.


  • Patvarus dėklas, apsaugantis nuo kritimo ir vandens. Atsparumo vandeniui testas.


  • Kodėl kai kuriems vaikams elektriniai dantų šepetėliai gali netikti? Kreipkitės į odontologą.

Išbandžiau Brushio Kids elektrinį dantų šepetėlį ir džiaugiuosi galėdamas pasidalinti savo atsiliepimu. Puikiai tinka 2 metų ir vyresniems vaikams ir tikrai pakeičia šepetėlio rutiną.


Dantų šepetėlis turi mielą žirafos dizainą, kuris akimirksniu patraukia vaikų dėmesį. Ryški, spalvinga šviesa suteikia papildomo linksmumo, paversdama tai, kas anksčiau buvo nuobodu, smagia veikla.


Elektriniai dantų šepetėliai daugeliui tėvų padėjo pasirūpinti, kad jų vaikų dantys pagaliau būtų švarūs, pats procesas taip pat malonesnis ir įdomesnis. Jei jūsų šeimai sunku priversti vaikus valytis dantis, labai rekomenduoju išbandyti Brushio Kids elektrinį dantų šepetėlį kaip pirmąjį šepetėlį.

Kas yra pakuotėje?

  • Elektrinis dantų šepetėlis Brushio Kids;
  • 2 keičiamos šepetėlio galvutės;
  • 1 AAA tipo baterija.

Techninė Brushio Kids specifikacija

Baterijos veikimo laikas: iki 30 dienų

Režimai: 3+1, nes pirmuoju režimu užsidega LED lemputė

Garantija: 2 metai

Atsparumas vandeniui: IPX7

Galimos spalvos: rožinė, mėlyna, geltona

Svoris: 65g

Ilgis su antgaliu: 15,6 cm

Plotis ties storiausia vieta: 3,1 cm

Garsumas: <47dB

Programos

Dantų šepetėlis turi 3+1 valymo režimus. Galimi 3 valymo galios režimai. Ką reiškia (+1)?


  • Pirmuoju režimu užsidega tik LED lemputė dantų šepetėliui, nėra vibracijos. Šis režimas tinka vaikams, kurie dar gali šiek tiek bijoti dantų šepetėlio vibracijos ir kuriems reikia laiko priprasti.
  • Antrasis režimas yra labai švelnus ir tinka vaikams nuo dvejų metų.
  • Trečiasis režimas yra šiek tiek intensyvesnis.
  • Ketvirtasis režimas – maksimalios galios dantų šepetėlis, kuriuo jau gali naudotis vyresni vaikai, pavyzdžiui, nuo 7 metų.

Funkcijos

Elektrinis dantų šepetėlis „Brushio Kids“ aprūpintas funkcijomis, dėl kurių valymas vaikams yra efektyvus ir malonus. Visų pirma, jis yra maitinamas baterijomis, todėl juo patogu naudotis be nereikalingų laidų/įkroviklių. Dantų šepetėlis turi 2 minučių laikmatį, kuris padeda vaikams valytis dantis tiek laiko, kiek rekomenduoja odontologas.


Be to, įmontuotas LED šviestuvas ne tik suteikia džiaugsmo, bet ir leidžia tėvams lengvai matyti vaiko burnos vidų, užtikrinant, kad kiekvienas burnos kampelis sulauktų jam reikalingo dėmesio.


Vaikai mėgsta išmokti naujų dalykų žaisdami ir žaisdami. Keli tyrimai tai įrodė, pavyzdžiui, Kembridžo universiteto tyrimų grupė dešimtmečius analizavo žaidimais pagrįstą mokymąsi.


Tyrimo metu padaryta išvada, kad žaidimai turi didesnį teigiamą poveikį nei tiesioginis mokymas, pavyzdžiui, ankstyviesiems matematikos įgūdžiams, žinių ir užduočių keitimui bei geresniam erdviniam žodynui.


Dantų valymą paversdamas smagia patirtimi, „Brushio Kids“ dantų šepetėlis padeda nuo mažens ugdyti gerus dantų higienos įpročius, todėl jis yra vertinga priemonė tiek tėvams, tiek vaikams.

Ergonomika

Brushio Kids ergonomika sukurta labai gerai, ypač vaikams. Šepetėlis padengtas silikonine danga, kuri yra maloni liesti ir suformuoja patikimą sukibimą, neleidžianti dantų šepetėliui išslysti iš mažų rankų.


Vos 65 gramus sveriantis šepetėlis yra 15,6 cm ilgio, įskaitant galiuką, o storiausia jo dalis yra 3,1 cm pločio, todėl puikiai tiks vaiko rankai.


Šis apgalvotas dizainas užtikrina, kad net patys jauniausi naudotojai galėtų patogiai ir efektyviai naudoti dantų šepetėlį, skatinant geresnius dantų valymo įpročius ir palaikyti gerą dantų higieną.

Dizainas

Brushio Kids dantų šepetėlis yra trijų spalvų – rožinės, mėlynos ir geltonos.


Dantų šepetėlis padengtas minkštu, maloniu liesti silikonu. Ryški LED lemputė suteikia papildomo įspūdžio, todėl mažiesiems naudotojams ji tampa dar patrauklesnė.


Baterija gali būti dedama į šepetėlio apačią, grąžinant „kamštelį“.

Brushio Kids naudotojo patirtis

Brushio Kids dantų šepetėlis efektyviai sujungia linksmumą ir funkcionalumą, todėl tai puikus pasirinkimas skatinant vaikus rūpintis savo dantimis. Žirafos dizainas tikrai patrauks vaikų susidomėjimą, todėl dantų valymas yra smagus užsiėmimas, o ne darbas.


Buvau maloniai nustebinta, koks patogus ant rankų. Minkšta silikoninė danga užtikrins patikimą sukibimą, idealiai tinka mažoms rankytėms.


Žinoma, režimai labai tausoja kūdikio dantukus. Palyginti su konkuruojančiais dantų šepetėliais, tai bus minkščiausias, kokį esu bandęs. Greičiausiai šis modelis labiau tiks renkantis pirmąjį elektrinį dantų šepetėlį.

Ištvermė

Korpusas sukurtas taip, kad nešokiruotų vidinės sistemos, todėl bus fiziškai patvarus.


Jei vaikas turi polinkį graužti galiuką, mano patirtis rodo, kad jokie šereliai neišsilaikys. Patarimus gali tekti keisti dažniau nei kartą per tris mėnesius.

Dantų šepetėlio priežiūra

  • Po kiekvieno dantų valymo nuplaukite tekančiu vandeniu.
  • Kas mėnesį rekomenduojama nuimti šepetėlio galvutę ir valyti jungtį. Tai ne tik pagerins šepetėlio veikimą, bet ir prailgins jo tarnavimo laiką.

Pakeitimo patarimai

Odontologai rekomenduoja keisti dantų šepetėlio galvutę kas tris mėnesius, nes tai yra bakterijų dauginimosi terpė, įskaitant tas, kurios gali sukelti dantenų ligas ir kitas burnos sveikatos problemas.


Reguliarus dantų šepetėlio galvutės keitimas padeda išvengti kenksmingų bakterijų kaupimosi ir sumažina infekcijos riziką.

Kaip žinoti, kada reikia keisti baterijas?

Jei baterijos pradeda nykti, dantų šepetėlis sumažina savo galią. Galite pastebėti, kad vibracija susilpnėja ir valymo galia sumažėja. Pastebėjus bet kurį iš šių simptomų, senas baterijas rekomenduojama pakeisti naujomis, kad dantų šepetėlis veiktų optimaliai.

Atsparumo vandeniui testas

Taip pat išbandžiau „Brushio Kids“ atsparumo vandeniui galimybes dviem minutėms panardinęs šepetį į vandenį ir įjungęs valymo režimą. Po ilgo panardinimo elektrinis dantų šepetėlis ir toliau veikė nepriekaištingai, demonstruodamas puikų vandeniui atsparų dizainą ir IPX7 atsparumo vandeniui lygį.


Šis testas patvirtina elektrinio dantų šepetėlio gebėjimą atlaikyti vandens poveikį nepažeidžiant funkcionalumo. Ar tai atsitiktiniai purslai naudojimo metu, ar šepetys įkrito į vonią. „Brushio Kids“ yra pritaikyta atlaikyti kasdienius iššūkius.

Galutinė nuomonė apie Brushio Kids

Išbandžiusi vaikišką elektrinį dantų šepetėlį bandžiau suprasti jo galią, stiprumą ir lengvumą. Naudojimui įvertinti reikėtų „mažojo eksperto“ įsitraukimo, tačiau atsižvelgiant į savo patirtį testuojant įvairius elektrinius dantų šepetėlius, tikiu, kad galiu įvertinti ir šio šepetėlio funkcionalumą.


Pagal galią jis yra silpnesnis už konkurentų šepetėlius, todėl tikrai tiks tiems, kurie tiesiog nori pradėti valytis dantis elektriniu dantų šepetėliu.


Kadangi yra trys skirtingi režimai, tikrai rasite tinkamiausią. Išbandžiau visus režimus, aišku jie per švelnūs mano dantukams, bet mažylio dantukams bus kaip tik.


Kalbant apie valymo kokybę, elektrinis dantų šepetėlis vis tiek geriau išvalys dantis nei rankinis, todėl pasirinkimas yra jūsų.

Kam tinka Brushio Kids?

Vaikams nuo 2 iki 12 metų: Reikia pasakyti, kad iki 12 metų būtų per ilgas laikas naudoti šį dantų šepetėlį. Gali būti, kad tiktų iki maždaug 9 metų ir tuomet reikėtų ieškoti didesnio dantų šepetėlio.


Vaikai, kuriems valyti šepetėlį nuobodu: žaismingas žirafos dizainas ir ryški LED šviesa padaro valymą smagiu.


Vaikams, kuriems reikia pagalbos dėl dantų valymo technikos: 2 minučių laikmatis užtikrina, kad jie valytųsi rekomenduojamą laiką.

Kam Brushio Kids gali netikti?

Nors Brushio Kids elektrinis dantų šepetėlis yra puikus pasirinkimas daugeliui vaikų, kai kuriais atvejais jis gali netikti:


Vaikai iki 2 metų: Kadangi šiame amžiuje dantys ir dantenos vis dar vystosi, jaunesniems vaikams reikia specializuotų dantų šepetėlių, sukurtų specialiai jų amžiaus grupei.


Vaikai, turintys specialių dantų ligų: atsižvelgiant į individualius poreikius, vaikams, turintiems tam tikrų dantų ligų ar jautrumo, gali prireikti odontologo nurodymų, kad būtų galima parinkti tinkamiausią dantų šepetėlį.


Vaikams, kurie netoleruoja jokios vibracijos: nepaisant švelnaus ir tylaus veikimo, kai kuriems vaikams vibracija vis tiek gali būti bauginanti ar nepatogi.


Visada rekomenduojama pasikonsultuoti su odontologu, kuris pagal amžių, dantų būklę ir asmeninius pageidavimus pasirinktų tinkamiausią dantų šepetėlį jūsų vaikui.

Peržiūrėkite kitus vaikiškus elektrinius dantų šepetėlius!

0 Komentarai
Pridėti komentarą

Dantų Šepetėlis & Dantų Pastos.

COPYRIGHT © 2024. All Rights Reserved. 

Kontaktai

I - V: 9:00 - 17:00

Adresas

Latvija, Ryga, Ropažu gatve 60a

Registracijos numeris

40203176167

Bankas

Bankas

Swedbank

IBAN

LV18HABA0551045873709

įmonės

AB International SIA

Jūsų krepšelis tuščias Tęsti
Pirkinių krepšelis
Tarpinė suma:
Nuolaida 
Nuolaida 
SKU:
Peržiūrėti informaciją
- +
Išparduota