Prisijungti
Prisijungti

Straipsniai

Bandau išmanųjį tarpdančių vandens drėkintuvą Oclean W1

Bandau išmanųjį tarpdančių vandens drėkintuvą Oclean W1

Burnos drėkintuvas:

Pagerina burnos priežiūros rutiną

Varginanti kasdienė burnos priežiūros rutina kelia daug klausimų, ar tikrai viską darome teisingai. Dantis reikėtų valytis du kartus per dieną, o vakare – siūlu, po kurio dantenos kraujuoja. Jei dar yra breketai, tuomet reikėtų rūpintis dar atidžiau, naudojant ortodontinį dantų siūlą, tarpdančių šepetėlius, atskirą šepetėlį, skirtą valyti po lanku. Bet kuriuo atveju tai labai sudėtinga ir daug laiko reikalaujanti.

Išbandžiau išmanųjį tarpdančių drėkintuvą Oclean W1 – revoliucinį įrenginį, kuriame naujausios technologijos derinamos su patogiu dizainu. Pasinerkime į išmanias, pritaikomas programas ir naujoviškas funkcijas, kurios keičia jūsų požiūrį į burnos higieną

Autorius: Toms Kleinšmits

Papildoma informacija:

Atkurta: 17. sausio mėn 2024

Trumpai tariant:

  • Nusivylimas kraujuojančiomis dantenomis? (Yra švelnesnė alternatyva tradiciniam dantų siūlui.)


  • Chaotiškas taškymasis – ar tai neišvengiama irigatoriaus naudojimo pasekmė, ar „Oclean W1“ gali pakeisti patirtį? (Unikali prietaiso vandens ir oro suspaudimo technika.)


  • Mėnuo visiškai įkrovus – ar „Oclean W1“ tikrai pranoksta konkurentus baterijos veikimo trukmės požiūriu? (30 dienų su pilnu įkrovimu.)


  • Ar saugu panardinti prietaisą į vandenį, ar tai gali sukelti negrįžtamą žalą? (IPX5 įvertinimo reikšmė.)


  • Ar buvo pagrįstos mano abejonės dėl tarpdančių skalavimo efektyvumo, lyginant su tradiciniu siūlu? (Įrodymais pagrįsta informacija.)

Techninė Oclean W1 specifikacija

Modelis: W1

Svoris: 159g

Siurblio vandens dažnis: 150 000 oro siurblio sukimosi ciklas, 140 kpa stiprus pulsas, 0,14 s vandens išleidimas

Įkrovimas: Magnetinis, USB laidas

Įkrovimo laikas: 3 valandų

Atsparus vandeniui: IPX5

Vandens rezervuaro tūris: 30 ml

Baterijos talpa: 1200 mAh

Baterijos veikimo laikas: 30 dienų

Bluetooth: Palaiko programą „Oclean Care+“. Integruotas SoC išmanusis lustas, renkantis naudojimo duomenis.

Funkcijos: Yra trys galios lygiai (rankinis gilus valymas, standartinis, automatinis), tačiau programoje galima nustatyti 9 intensyvumus, iš kurių 2 yra masažo režimai

Prieinamumas: balta ir tamsiai violetinė

Kas yra pakuotėje?

  • Išmanusis tarpdančių drėkintuvas
  • 2 keičiami antgaliai
  • Magnetinis įkroviklis su USB laidu
  • Kelioninis dėklas
  • Naudojimo instrukcijos


Į komplektą įeina 45° radianinis antgalis koncentruotam ir galingam vandens srautui, kurį galima pasukti 360°, kad išvalytumėte dantis toliau ir sunkiai pasiekiamas vietas. Purkštukai pagaminti iš silikono. Į komplektą įeina ir kelioninis dėklas, kurį patogu naudoti kelionių metu, norint higieniškai ir saugiai transportuoti įrenginį.

Kaip naudoti tarpdančių skalavimą?

3 naudojimo patarimai

  1. Užpildykite vandens baką drungnu vandeniu, užtikrindami patogią temperatūrą. Rekomenduoju pabandyti vandenį praskiesti burnos skalavimo skysčiu, tačiau būkite atsargūs, kad jis nebūtų aliejaus pagrindu, nes gali pažeisti vidinį mechanizmą.
  2. Užfiksuokite antgalį ir sureguliuokite nustatymus pagal pageidavimą ir jautrumą. Prieš įjungdami antgalį pastatykite 90 laipsnių kampu į dantis ir dantenas, kad vanduo purkštų reikiama kryptimi. Pradėkite nuo mažiausio nustatymo, jei nesate naujokas naudojant burnos drėkintuvą.
  3. Perkelkite galiuką išilgai dantenų linijos ir tarp dantų, kad išvalytumėte kruopštų ir optimalius rezultatus. Atminkite, kad svarbiausia yra nuoseklumas, todėl valymą paverskite savo kasdienybe.

Patarimas:

Jei drėkintuvas kurį laiką nenaudojamas, vandens baką reikia ištuštinti.

Jei valymo proceso metu prietaisas šiek tiek įkaista, tai tik ženklas, kad jis sunkiai dirba.

Protingi sprendimai su programa

Sekite pažangą

Atėjome prie geriausios dalies. Naudodami vandens drėkintuvą galėsite pritaikyti jį pagal savo burnos higienos rutiną ir unikalius poreikius. Iš viso programoje galima nustatyti 9 intensyvumo lygius ir įrenginyje jau automatiškai įdiegtus 3 valymo režimus – rankinį giluminį valymą, rankinį standartinį valymą ir automatinį valymą.


Įrenginys integruojamas su Oclean Care+ programa jūsų telefone, leidžianti pasirinkti tinkamiausią šepetėlio programą ir sekti progresą bėgant laikui. Bet tuo viskas nesibaigia, programėlėje taip pat nurodoma, kada reikia keisti antgalį, o kada – kruopščiau valyti.


Man asmeniškai patinka nustatyti vieną režimą ir jį naudoti ilgą laiką. Būtų puiku, jei šiuos nustatymus būtų galima pakeisti įrenginyje, o ne programoje. Tai bereikalingas darbas, mano tikslas kuo greičiau išsivalyti tarpdančių negalvojant apie nustatymų keitimą aplikacijoje.


Tačiau palaukite, kai kuriems gali patikti šis, nes du iš devynių programėlės lygių yra masažo lygiai, kurie pagerina dantenų kraujotaką. Rytuose tarpdančių skalavimo skysčių gamintoja „Fly Cat Oral Care“, daugiausia dėmesio skirianti tyrimams ir plėtrai, aiškina, kad švelnus burnos drėkintuvo masažas gali padėti pagerinti dantenų kraujotaką, o tai gali padėti išvengti dantenų ligų ir dantenų uždegimo.


Reikėtų paminėti, kad rankiniai režimai yra naudingi tiems, kurie mėgsta praktinį požiūrį ir nori valdyti save. Jei rankiniais režimais reikia pačiam spausti mygtuką, kad vanduo apsitaškytų, tai automatiniu režimu vadžias perima įrenginys.


Programa skirta naudoti tik telefone. Norėdami peržiūrėti programą, spustelėkite toliau esančias piktogramas.

Tarpdančių ploviklio dizainas

Turbūt mažiausias modelis pasaulyje

Vandens siūlas Oclean W1 yra mažiausias modelis pasaulyje – taip teigia gamintojai. Atidarius dėžutę, ji net atrodo mažesnė nei nuotraukose internete ir tikrai mažesnė už kitus drėkintuvus. W1 modelio matmenys yra 33,9 mm × 41,3 mm × 239 mm (įskaitant antgalį). Prietaisas yra šiek tiek storesnis ir šiek tiek didesnis nei vidutinis elektrinis dantų šepetėlis. Jis sveria tik 159 g, todėl jį patogu nešiotis pridedamame kelioniniame dėkle.


Irigatoriaus dugną galima nuimti ir užpilti vandeniu arba burnos skalavimo skysčiu, sumaišytu su vandeniu. Šis irigatorius nepurškia vandens srove, o sujungia vandenį su oru, tiksliau, dideliu greičiu suspaudžia oro ir vandens mišinį, todėl padeda išvengti chaotiško vandens purslų, kurį galima pastebėti naudojant kitas burnos higienos priemones. prietaisai su vandeniu. Nereikia pasilenkti virš kriauklės dėl per didelio vandens srauto, nes drėkintuvas protarpiais purškia oro ir vandens lašelius.


Reikėtų paminėti dar vieną dalyką – įrenginys turi magnetiniu būdu įkraunamą bateriją su USB įkrovimo laidu, kurią labai patogu naudoti, nes įkroviklio galas tiesiog prilimpa prie savęs. Kalbant apie akumuliatoriaus veikimo laiką, įrenginyje yra didelė 1200 mAh talpos baterija, kurios pilnai įkrauta pakanka vienam mėnesiui, jei skalaujate kartą per dieną. Kodėl tai svarbu? Konkuruojančių burnos skalavimo skysčių baterijos veikimo laikas yra apie 14 dienų, todėl šis yra gana revoliucinis. Galite pamiršti apie įrenginio įkrovimą mėnesiui.


Oclean W1 tarpdančių skalavimo skystis yra dviejų spalvų – baltos ir tamsiai violetinės. Antgaliai yra skaidrūs ir pagaminti iš silikono, kuris yra lanksti ir minkšta medžiaga, suteikianti švelnų prisilietimą.

IPX5 atsparumo vandeniui įvertinimas

Dėklas turi IPX5 atsparumo vandeniui reitingą. Šis įvertinimas rodo, kad jis yra apsaugotas nuo vandens purslų. Tai rodo, kad prietaisas yra santykinai atsparus vandeniui, nes jis tinkamas naudoti aplinkoje, kur jį gali paveikti vandens purslai arba čiurkšlės.


Tačiau čia svarbu pažymėti, kad IPX5 įvertinimas nereiškia, kad įrenginys yra visiškai atsparus vandeniui ar panardinamas. Panardinus prietaisą į vandenį, galite jį sugadinti.

Už ir prieš

Pliusai:

Labai lengvas ir patogus nešiotis;

Sudėtingas dizainas;

Vienu įkrovimu veikia ilgą laiką;

Švelnus dantenoms.

Minusai:

Adapterio įkrovimui nėra, tik USB laidas;

Galėčiau naudoti daugiau energijos;

Programa telefone neatrodo patogus ir naudingas sprendimas.

Galutinė nuomonė

Mažas ir švelnus

Pirmą kartą naudojant, daugiau vandens gali patekti ant sienų ir grindų nei į burną! Tai normalu, galite greitai išmokti juo naudotis. Įjungus prietaisą, tiesiog reikia įsikišti antgalį į burną ir nežiūrėti, kaip purslai vanduo. Tai tikriausiai labiau taikoma vaikams.


Vandens lašų pojūtis tarp dantų yra gana gaivus ir visi režimai buvo neskausmingi ir švelnūs mano dantenoms. Nesukėlė kraujavimo, kokį turėjau naudojant kitus drėkintuvus. Vandens ir oro mišinys yra ne fokusuotas viename taške, o išsklaidytas, todėl nedirgina dantenų stipria srove, kaip ir kiti drėkintuvai. Galiu tik patarti nepamiršti į vandens talpą įsipilti šilto vandens, jei turite jautrius dantis, kad išvengtumėte dantų jautrumo skausmo.

Prietaisą nesunkiai galėsite pasiimti su savimi į keliones, išvykas ar tiesiog eidami pavalgyti. Tiems, kuriems šiuo metu taikomas ortodontinis gydymas, odontologai rekomenduoja po kiekvieno valgio išsivalyti dantis ir tarpdančius, kurių negalima išvalyti vien dantų šepetėliu.


Reikėtų paminėti, kad man reiktų kiek stipresnės vandens srovės, nes spaudimas nepraeina tose vietose, kur tarp dantų yra ankšti tarpai. Tai, žinoma, kaip kam, nes kiti turi jautrias dantenas ir visiškai tepasi su aukščiausiu W1 skalavimo režimu. Privalumas yra tai, kad jums nereikia liesti burnos rankomis, kaip tai darote naudojant siūlą.

Tyrimai patvirtina patirtį

Prieš integruodamas Oclean W1 į savo kasdienybę, turėjau abejonių dėl tarpdančių skalavimo priemonės efektyvumo, palyginti su tradiciniu dantų siūlu. Mat įrenginys savo darbą atliko gana neblogai, tačiau būtent šiam modeliui reikėjo didesnio vandens slėgio.


Aptikau internetinio žurnalo higienistams "RDH" paskelbtą straipsnį "Ar vandens drėkintuvai tikrai atlieka savo darbą? Higienisto siekis išsiaiškinti tiesą", kuriame cituojami moksliniais tyrimais pagrįsti teiginiai, kad tarpdančių vandens drėkintuvas pašalina bioplėvelę nuo dantų paviršių. Taip pat bakterijas iš periodonto kišenių efektyviau nei naudojant dantų siūlą ir rankinį šepetėlį kartu.


Tačiau burnos ir žandikaulių chirurgo Ram Goyal (Rem Goyal) atliktas tyrimas paaiškino, kad naudojant drėkintuvą bendras apnašas sumažėjo 74,4%, o naudojant dantų siūlą - 57,7%.

Kitas žingsnis sveikos šypsenos link:

0 Komentarai
Pridėti komentarą

Dantų Šepetėlis & Dantų Pastos.

COPYRIGHT © 2024. All Rights Reserved. 

Kontaktai

I - V: 9:00 - 17:00

Adresas

Latvija, Ryga, Ropažu gatve 60a

Registracijos numeris

40203176167

Bankas

Bankas

Swedbank

IBAN

LV18HABA0551045873709

įmonės

AB International SIA

Jūsų krepšelis tuščias Tęsti
Pirkinių krepšelis
Tarpinė suma:
Nuolaida 
Nuolaida 
SKU:
Peržiūrėti informaciją
- +
Išparduota