Prisijungti
Prisijungti

Straipsniai

Oclean Air 2T elektrinio dantų šepetėlio apžvalga

Oclean Air 2T elektrinio dantų šepetėlio apžvalga

Bijote, kad kiekvieną kartą, kai įjungsite elektrinį dantų šepetėlį, pažadinsite visus namus? Esate vonioje ir bandote ramiai pradėti savo dieną, tačiau dantų šepetėlis skamba kaip grąžtas, kuris nutraukia ryto tylą ir pažadina visus namuose esančius.


Išbandžiau Oclean Air 2 elektrinį dantų šepetėlį, kuris dėl WhisperClean garso mažinimo technologijos yra tylus kaip pelė ir girdi savo mintis. Savo garsiu dantų šepetėlio veiksmu nebetruksite namiškiams. Gamintojai teigia, kad tai yra tyliausias pasaulyje garsinis dantų šepetėlis. Patikrinkime, ar tai tiesa.

Autorius: Toms Kleinšmits

Papildoma informacija:

Atkurta: 20.kovo mėn 2024

Privalumai / Minusai

Plusi:

Labai tylus (<37 dB);

Labai pigus;

Air 2T rinkinys yra pranašesnis, nes jame yra kelioninis šalikas ir laikiklis;

Lengvas, tik 90g;

Minusai

Kadangi šepetėlis lengvas ir plonas, jis rankose vibruoja labiau nei kiti.

Turinys

Kas yra pakuotėje?

Oclean Air 2 techninė specifikacija

Programos

Funkcijos

Ergonomika

Dizainas

Oclean Air 2 naudojimo patirtis

Ištvermė

Dantų šepetėlio priežiūra

Pakeitimo patarimai

Švarių dantų pojūtis

Apnašų testas (prieš ir po)

Baterija ir įkrovimas

Kā notiek lādēšana?

Kiek laiko užtrunka įkrauti?

Kaip žinoti, kada reikia mokėti?

Atsparumo vandeniui testas

Numetimo testas

Galutinė nuomonė apie Oclean Air 2.

Alternatyvos

Trumpai tariant:

  • Nebrangus dantų šepetėlis, kuris valo ir prabangius modelius. Dabar puiki dantų priežiūra prieinama kiekvienam.


  • Tyliausias pasaulyje elektrinis dantų šepetėlis? Lyginu skirtingus garso šaltinius.


  • Atlikau atsparumo vandeniui ir kritimo testą. Ar Oclean Air 2 išlaikė testą?


  • Faktai apie patarimų keitimą. Kokius pakeitimo patarimus pasirinkti?

Šį kartą išbandžiau elektrinį dantų šepetėlį Oclean Air 2, garsėjantį tyliu veikimu naudojant ultragarso triukšmo mažinimo technologiją. Šis tylumo rodiklis yra <37 dB.


Dantų šepetėlis, varomas įspūdingo 80 000 judesių/min „Maglev“ variklio, užtikrina galingą, tačiau švelnų valymą. Dėl savo sudėtingo ir lengvo dizaino jis sveria tik 90 g, todėl Oclean Air 2 dantų šepetėlis puikiai tinka kelionėms. Jei perkate Air 2T rinkinį, kartu yra ir kelioninis dėklas, tačiau jį galima įsigyti ir atskirai.


Tai dar ne viskas, „Oclean Air 2“ galima įsigyti keturių ryškių spalvų: tulpių baltos, eukalipto žalios, violetinės ir rožinės spalvos, todėl galėsite pasirinkti tą, kuri tinka jūsų stiliui. Naudodami du valymo režimus, įskaitant standartinį ir švelnų, galite pritaikyti valymo patirtį pagal savo pageidavimus.


Labai geras kainos ir kokybės santykis, nes valo taip pat gerai, kaip ir brangesni šepetėliai. Žinoma, pusė dantų valymo darbo tenka ir vartotojui.

Kas yra pakuotėje?

  • Oclean Air 2 dantų šepetėlis
  • 1 pakaitinė galvutė
  • Magnetinis USB įkroviklis
  • Naudojimo instrukcijos

Oclean Air 2T techninė specifikacija

Valymo galia: 80 000 judesių per minutę

Baterijos veikimo laikas: iki 30 dienų

Režimai: 2 (švelnus rytinis režimas ir stipresnis vakarinis valymo režimas)

Įkrovimas / Įkrovimo laikas: Magnetinis su USB / 2,5h

Garantija: 2 metai

Atsparumas vandeniui: IPX7

Galimos spalvos: Tulpių balta, Eukalipto žalia

Svoris: 90g

Ilgis su antgaliu: 23,6 cm

Plotis ties storiausia vieta: 2cm

Garsumas: <37dB

Programos

Oclean Air 2 siūlo du valymo režimus: standartinį valymo režimą, kuris yra numatytasis, ir švelnesnio valymo režimą, kuris įjungiamas paspaudus ir 2 sekundes palaikius mygtuką.


Be to, įsimena, kokiu režimu paskutinį kartą valėtės dantis, ir kitą kartą pradės valytis tuo pačiu režimu.

Funkcijos

Dantų šepetėlis turi 2 minučių išmanųjį laikmatį su 30 sekundžių zonos keitimo priminimu.

Vienas mygtukas perjungti režimus, kurį reikia palaikyti 2 sekundes, kad persijungtumėte į kitą režimą.


Vienas iš puikių dalykų, susijusių su „Oclean Air 2“, yra jo tylumas ir galiu patvirtinti, kad šis dantų šepetėlis yra daug tylesnis nei mano senas elektrinis dantų šepetėlis. Iš tikrųjų buvau labai patenkintas, kiek šis triukšmas sukėlė. Žinoma, elektriniai dantų šepetėliai nėra itin garsūs, tačiau bet koks triukšmo mažinimas yra sveikintinas.


Ši triukšmo mažinimo technologija vadinama „WhisperClean“. Paprastai elektriniai dantų šepetėliai naudojimo metu vibruoja ir dūzgia. „Oclean Air 2“ sukurtas veikti esant žymiai mažesniam triukšmo lygiui nei tradiciniai elektriniai dantų šepetėliai. Specifikacija „<37dB“ rodo, kad dantų šepetėlis veikimo metu skleidžia mažiau nei 37 decibelus garsą.


Kad suprasčiau decibelų lygius, kasdienių pavyzdžių radau „Forbes“ straipsnyje „Decibelų lygiai ir klausos sveikata: ką reikia žinoti“.

  • Šnabždesys: apie 30 dB
  • Įprastas pokalbis: apie 60 dB
  • Motociklas: 95 dB


Kaip matote, „Oclean Air 2“ triukšmo lygis gerokai mažesnis už įprasto pokalbio garsumą. Dėl šios ultragarso triukšmo mažinimo technologijos tai tyliausias elektrinis dantų šepetėlis rinkoje.

Ergonomika

Rankos jausmas yra gana malonus, nes jis yra lengvas ir lygus. Pagal dydį jis yra maždaug per vidurį tarp standartinių elektrinių ir rankinių dantų šepetėlių.


Prie glotnios apdailos reikia priprasti, nes galite pastebėti, kad šepetys šiek tiek paslysta, kai rankos šlapios, todėl reikia tvirtesnio suėmimo.


Naudojimo metu jis vibruoja rankoje labiau nei kiti Oclean šepečiai, tikriausiai todėl, kad yra gana ploni.

Dizainas

Minimalistinis dizainas su vienu mygtuku, kuris užsidega, kai naudojamas šepetys.

Dantų šepetėlio galvutė balta, bet pats šepetėlis kitos spalvos. Man labiau patiktų spalva atitinkanti šepetėlio galvutė.


„Oclean“ siūlo „Air 2“ modelį keturių skirtingų spalvų – tulpių baltos, eukalipto žalios, rainelės violetinės ir rožinės rožinės spalvos. Gana unikali yra eukalipto žalia spalva, kuri taip pat pateikiama su Air 2T modeliu, kartu su kelioniniu dėklu, atitinkamu antgaliu ir šepetėlio laikikliu. Ir tik pora eurų brangiau.

Oclean Air 2T naudojimo patirtis

Nepaisant pigios kainos, Oclean Air 2T puikiai valo dantis. Jis veikia lygiai taip pat, kaip ir daugelis kitų rinkoje esančių elektrinių dantų šepetėlių. Veikimo principas pagrįstas garsiniais judesiais, kurie mechaniškai vibruoja iš vienos pusės į kitą.


Šie judesiai valo paviršių, taip pat masažuoja dantenas. Jums tereikia perkelti dantų šepetėlį iš vienos pusės į kitą, nereikia jo valyti patiems.


Jei jums patinka paprastas elektrinis dantų šepetėlis su ribotomis funkcijomis, kuris vis tiek atlieka savo darbą, tai yra geras pasirinkimas.


Kitas šio dantų šepetėlio privalumas – ilgai veikianti baterija ir greito įkrovimo galimybės. Įkrovimas trunka tik 2,5 valandos, o akumuliatoriaus veikimo laikas yra 40 dienų. Net jei į kelionę įkroviklį tektų pasiimti su savimi, jis mažas ir lengvas.

Ištvermė

Šepetys yra patvarus kasdieniniam naudojimui. Jei jis netyčia atsidurs ant plytelių, jis veiks toliau. Kadangi šepetėlis yra smulkus ir lygus, jis lengvai išslysta iš rankų, todėl galiu pasakyti, kad Air 2 patvarumas išbandytas praktiškai.

Dantų šepetėlio priežiūra

  • Po kiekvieno dantų valymo nuplaukite tekančiu vandeniu.
  • Kas mėnesį rekomenduojama nuimti šepetėlio galvutę ir valyti metalinę jungtį.

Pakeitimo patarimai

Odontologai rekomenduoja keisti dantų šepetėlio galvutę kas tris mėnesius, nes tai yra bakterijų dauginimosi terpė, įskaitant tas, kurios gali sukelti dantenų ligas ir kitas burnos sveikatos problemas.


Visi Oclean antgaliai tinka visiems Oclean šepečių modeliams.


Reguliarus dantų šepetėlio galvutės keitimas padeda išvengti kenksmingų bakterijų kaupimosi ir sumažina infekcijos riziką.

Švarių dantų pojūtis

Reikia nuoširdžiai pasakyti, kad valymas rankiniu dantų šepetėliu ir elektriniu šepetėliu negali būti lyginamas. Žmogaus ranka fiziškai negali judėti taip greitai, kaip Oclean Air 2 – 80 000 judesių per minutę. Ši galinga savybė yra pačiuose garsiniuose judesiuose, kurie juda iš vienos pusės į kitą, todėl atrodo, kad dantis išvalė profesionalas. Jie jaučiasi lygesni ir, atrodo, nepraleido smeigtuko.

Apnašų testas (prieš ir po)

Atlikau apnašų testą su specializuotomis tabletėmis, kurios nudažo apnašas ant dantų, kurias vėliau nuvaliau Air 2 elektriniu dantų šepetėliu. Rezultatai buvo nuostabūs. Kramtęs apnašų tabletę, leidžiu jai sąveikauti su ant dantų esančiomis apnašomis, ką liudija ryškiai mėlyna spalva. Dantų šepetėlis veiksmingai pašalino apnašas, todėl mano dantys liko švarūs ir glotnūs.

Baterija ir įkrovimas

Kaip veikia įkrovimas?

Įkrovimas vyksta su USB apvaliu magnetiniu įkrovikliu, ant kurio reikia uždėti šepetėlį. Magnetai tarp šepetėlio apačios ir įkroviklio pagrindo yra gana stiprūs, todėl bandant nuo jo nuimti dantų šepetėlį, teks pakelti įkroviklį ir šiek tiek pastumti jį žemyn, keliant šepetėlį aukštyn.


Įkrovimas yra gana paprastas ir palyginti nedažnas, nes šepetėlio baterija laiko iki 40 dienų. Kabelio ilgis 30 cm.

Kiek laiko užtrunka įkrauti?

Įkrovimo laikas yra dvi valandos ir 30 minučių. Baterijos veikimo laikas yra 40 dienų, jei valymas atliekamas du kartus per dieną po 2 minutes.

Kaip žinoti, kada reikia mokėti?

Įkrovimo laikas nėra problema, nes dantų šepetėlį reikia dėti ant įkroviklio, kai tik užsidega raudonas šviesos diodas aplink mygtuką.

Numetimo testas

Kritimas Norėdamas išbandyti Oclean Air 2 dantų šepetėlio patvarumą, atlikau kritimo testą iš vieno metro aukščio ir įvertinau patvarumą įvairiais kampais.


  1. Numetė dantų šepetėlį į šoną, imituodamas įprastą atsitiktinio kritimo scenarijų.
  2. Tada numečiau dantų šepetėlį taip, kad šepetėlio galvutė būtų žemyn.
  3. Galiausiai išmeskite šepetį apatine dalimi žemyn.


Išvados gana įspūdingos. Nors matosi, kad ant pirmo lašo antgalis neliko ant šepetėlio, šepetėlis veikė po visų trijų lašų.

Atsparumo vandeniui testas

Taip pat įvertinau Oclean Air 2 atsparumą vandeniui dviem minutėms panardinęs šepetį į vandenį ir įjungęs valymo režimu. Pažymėtina, kad net ir ilgai panardinus, elektrinis dantų šepetėlis ir toliau veikė nepriekaištingai, demonstruodamas puikų vandeniui atsparų dizainą ir IPX7 atsparumo vandeniui lygį.


Šis bandymas dar kartą patvirtino, kad Oclean Air 2 gali atlaikyti vandens poveikį nepakenkdamas funkcionalumui. Nesvarbu, ar tai būtų atsitiktiniai aptaškymai naudojimo metu, ar šepetėlis įkritęs į vonią. Elektrinis dantų šepetėlis Oclean Air 2 yra pritaikytas atlaikyti kasdienius iššūkius.

Galutinė nuomonė apie Oclean Air 2.

Yra dvi programos ir tinka tiek tiems, kurie nori stipresnio valymo, tiek tiems, kurie nori švelnesnio. Man asmeniškai pasirodė, kad „stiprus“ režimas yra per stiprus, o „minkštas“ – per silpnas. Spėju, kad šepetėlio režimai tinka ir jautrius dantis turintiems žmonėms, ir „stiprus“ režimas – tiems, kurie mėgsta stipresnį valymą. Bet kuriuo atveju gerai, kad gali pasikeisti.


Pagal gamintojo nurodymus vienas režimas yra „rytinis“, kitas „vakarinis“. Apskritai, Oclean Air 2 yra geras nebrangus dantų šepetėlis, kuris vis tiek atrodo puikiai ir neabejotinai gerai valo bet kuriuo iš dviejų pasirinktų režimų.

Kam tinka „Oclean Air 2“?

Mėgstantiems paprastumą: Oclean Air 2 lengva naudoti ir tinka žmonėms, kurie savo burnos priežiūros rutinoje teikia pirmenybę paprastumui. Šepetys turi tik vieną mygtuką, kuris nesukels sunkumų naudojimo procese.


Kelionių entuziastams: Oclean Air 2 puikiai tinka tiems, kurie nuolat keliauja. Dėl lengvo dizaino ir kompaktiško dydžio jis yra puikus kelionių palydovas.


Biudžetinis variantas: už prieinamą kainą ir paprastą valdymą dantų šepetėlis puikiai tiks studentams ar žmonėms, kurie tiesiog nori gerai, be nereikalingų žingsnių ir pigiai išsivalyti dantis.


Žmonėms, turintiems jautrius dantis: Dėl švelnaus Oclean Air 2 valymo režimų ir tylaus veikimo jis tinka žmonėms su jautriais dantimis arba tiems, kurie mėgsta tylų valymą.

Kam Oclean Air 2T gali netikti?

Patyrę vartotojai: asmenys, ieškantys išplėstinių funkcijų arba pritaikomų nustatymų, gali pastebėti, kad „Oclean Air 2“ trūksta parinkčių ir funkcionalumo.


Technikos entuziastai: Tiems, kurie mėgsta pažangias technologijas ir pažangias funkcijas, „Oclean Air 2“ paprastumas ir funkcijų trūkumas gali neatitikti jūsų lūkesčių.

Rekomenduoju pažvelgti į kitus modelius su jutikliniais ekranais ir programomis telefone.

Alternatyvos

Oclean Flow: ieškantiems didesnės baterijos talpos dantų šepetėlio, Oclean Flow siūlo patrauklią alternatyvą. Vienu įkrovimu jis veikia 180 dienų. Tačiau verta paminėti, kad „Oclean Flow“ yra garsesnis, palyginti su tyliu „Oclean Air 2“ veikimu.


Oclean F1: Tiems, kurie nori universalesnės burnos priežiūros rutinos, Oclean F1 gali patikti, nes siūlo tris valymo režimus – standartinį, balinimo ir jautrių dantų. Reikia pridurti, kad tai taip pat bus biudžetinis, bet efektyvus pasirinkimas.


Oclean Endurance: jei ieškote galios, „Oclean Endurance“ yra pasirinkimas. Galingas variklis ir moderni valymo technologija užtikrina galingą ir efektyvų valymą.


Oclean X Ultra S: jei esate naujausių technologijų gerbėjas, tai pirmasis pasaulyje dantų šepetėlis su integruotu dirbtinio intelekto balso perspėjimu.

Peržiūrėkite kitus Oclean modelius

0 Komentarai
Pridėti komentarą

Dantų Šepetėlis & Dantų Pastos.

COPYRIGHT © 2024. All Rights Reserved. 

Kontaktai

I - V: 9:00 - 17:00

Adresas

Latvija, Ryga, Ropažu gatve 60a

Registracijos numeris

40203176167

Bankas

Bankas

Swedbank

IBAN

LV18HABA0551045873709

įmonės

AB International SIA

Jūsų krepšelis tuščias Tęsti
Pirkinių krepšelis
Tarpinė suma:
Nuolaida 
Nuolaida 
SKU:
Peržiūrėti informaciją
- +
Išparduota