Prisijungti
Prisijungti

Straipsniai

Oclean F1 elektrinio dantų šepetėlio apžvalga

Oclean F1 elektrinio dantų šepetėlio apžvalga

Pavargote nuo brangių elektrinių dantų šepetėlių? Atrodo, kad kiekvienas dantų ar burnos produktas yra per brangus, todėl susimąstote, ar verta investuoti.


Ieškodami elektrinio dantų šepetėlio susiduriame su brangiais kainų pasiūlymais, kurie už dantų šepetėlį gali siekti iki 400 eurų. Jei esate naujokas šioje srityje, pasiruoškite išsiaiškinti, kodėl Oclean F1 yra ne tik dar vienas elektrinis dantų šepetėlis, o galingas, stilingas ir nebrangus variantas, atliekantis tas pačias funkcijas kaip ir brangiausio galo šepetėliai.

Autorius: Toms Kleinšmits

Papildoma informacija:

Atkurta: 27. kovo mėn 2024

Pliusai / Minusai

Privalumai:

Lengva naudoti;

Labai pigus;

Greitas įkrovimas, tik 2h

Lengvas, tik 98g;

Minusai:

Šis dantų šepetėlis yra garsesnis nei kiti Oclean modeliai.

Turinys

Kas yra pakuotėje?

Techninė Oclean F1 specifikacija

Programos

Funkcijos

Ergonomika

Dizainas

Oclean F1 naudojimo patirtis

Ištvermė

Dantų šepetėlio priežiūra

Pakeitimo patarimai

Švarių dantų pojūtis

Apnašų testas (prieš ir po)

Baterija ir įkrovimas

Kaip veikia įkrovimas?

Kiek laiko užtrunka įkrauti?

Kaip žinoti, kada reikia mokėti?

Atsparumo vandeniui testas

Numetimo testas

Galutinė nuomonė apie Oclean F1

Alternatyvos

Trumpai tariant:

  • Oclean F1 įrodo, kad geras dantų šepetėlis nebūtinai turi būti brangus. F1 modelis yra pigus ir prieinamas visiems.


  • Kas yra „zonos laikmatis“ ir kaip jis man padeda išsivalyti dantis? Ištirkite visas funkcijas.


  • Ar dantų šepetėliams reikia ypatingos priežiūros? Sužinokite, ką daryti, kad jis tarnautų ilgiau.


  • "Man nereikia naudoti elektrinio dantų šepetėlio." Netiesa. Tyrimai, kurie įrodo priešingai.


  • Vidutinis visų Oclean elektrinių dantų šepetėlių savybių balas.

Dėl draugiškų produktų kainų ir kokybiškų elektrinių dantų šepetėlių veikimo Oclean tampa vis labiau žinomu prekės ženklu. Prekės ženklas yra geras pavyzdys, kaip elektrinis dantų šepetėlis neturi kainuoti daug.


Šį kartą išbandau Oclean F1, kuris dėl itin prieinamos kainos leidžia mėgautis itin našaus dantų šepetėlio privalumais netuštinant piniginės.


Jis veikia galingu 72 000 judesių per minutę „Maglev“ varikliu, kuris kiekvieną kartą užtikrina kruopštų valymą ir dantenų masažą, taip stimuliuodamas kraujotaką, mažindamas uždegimus ir stiprindamas dantenų audinį.


Geros žinios yra tai, kad Oclean F1 modelis yra dviejų spalvų, taip pat galite įsigyti kelioninį dėklą, kad paruoštumėte dantų šepetėlį higieniškam ir saugiam transportavimui kelionių metu.

Kas yra pakuotėje?

  • Oclean F1 elektrinis dantų šepetėlis
  • 1 pakaitinė galvutė
  • Magnetinis USB įkroviklis
  • Naudojimo instrukcijos

Techninė Oclean F1 specifikacija

Valymo galia: 72 000 judesių per minutę

Baterijos veikimo laikas: iki 30 dienų

Režimai: 3 (balinimo režimas, standartinis režimas ir jautriems dantims)

Įkrovimas / Įkrovimo laikas: Magnetinis su USB / 2h

Garantija: 2 metai

Atsparumas vandeniui: IPX7

Galimos spalvos: šviesiai mėlyna, tamsiai mėlyna

Svoris: 98 metai

Ilgis su antgaliu: 24,4 cm

Plotis ties storiausia vieta: 2,1 cm

Garsumas: <45 dB

Programos

Oclean F1 siūlo tris valymo režimus, pritaikytus skirtingiems valymo lygiams (standartinis, balinimo ir jautrus režimas).


Standartinis lygis tinka normaliems dantims.

Balinimo režimas jaučiasi stipresnis, nes rūpinasi dantų spalvos gerinimu. Sensitive režimas ypač tinka turintiems jautrius dantis ar dantenas.


Patogu tai, kad dantų šepetėlis įsimena paskutinį kartą naudotą valymo režimą ir kitą kartą pradės naudoti tą patį režimą.

Funkcijos

Pats šepetys turi vieną mygtuką ir LED indikatorių. LED indikatorius užsidega raudonai, kai reikia įkrauti akumuliatorių, taip pat rodo esamą valymo lygį. Taip pat, norint įjungti/išjungti dantų šepetėlį, reikia paspausti mygtuką, o norint perjungti valymo režimus, mygtuką reikia palaikyti 2 sekundes.


Dantų šepetėlyje taip pat yra tokių funkcijų kaip „zonos stebėjimas“ ir 2 minučių laikmatis, kuris kas 30 sekundžių primena, kad reikia pakeisti valymo vietą, kad visi dantys būtų išvalyti tolygiai. F1 automatiškai sustoja po 2 minučių, o tai taip pat yra rekomenduojamas valymo laikas.


Įspūdinga, kad tokio mažo ir nebrangaus dantų šepetėlio tarnavimo laikas gali siekti 5000 valandų, o tai, gamintojo teigimu, yra 10 kartų ilgesnis nei tradicinių dantų šepetėlių varikliai.

Ergonomika

Pradėkime nuo to, kad F1 yra labai lengvas dantų šepetėlis, tik 98g, iš esmės niekaip negalite atskirti Oclean Air 2 modelio, kuris yra 90g lengvas.


Elegantiškas F1 dizainas puikiai tinka mano rankoje, patogus ir lengvai suimamas.


Mygtuką lengva pasiekti ir valdyti, juo galima lengvai perjungti valymo režimus.


Valymo procesas yra gana intuityvus ir valymo metu nėra problemų perjungti režimus.


Apdaila gana matinė, kuri sukuria neslystantį efektą, tad tikriausiai rečiau numesite ant žemės. Straipsnio tęsinyje galėsite sužinoti jo atsparumą smūgiams.

Dizainas

Oclean siūlo dviejų spalvų – šviesiai mėlynos ir tamsiai mėlynos – F1 modelį. Asmeniškai man patinka tamsiai mėlyna spalva, nes šviesiai mėlyna suteikia per daug plastiškumo, o tamsiai mėlyna atrodo brangiau.


Prie šviesiai mėlynos spalvos šepetėlio pridedama ir šviesiai mėlyna pakaitinė galvutė, tačiau mane nuliūdino tai, kad Latvijoje tokios spalvos neįsigysi, tad teks pirkti pakaitinę galvutę, kuri netiks prie šepetėlio.


Tamsiai mėlynas dantų šepetėlis tiekiamas su juoda pakaitine galvute, kurią galima įsigyti tokios spalvos, kuri atitiktų šepetėlį.

Oclean F1 naudojimo patirtis

Oclean F1 modelis labai gerai valo dantis. Šio Oclean modelio veikimo principas taip pat pagrįstas garsiniais judesiais, kurie mechaniškai vibruoja iš vienos pusės į kitą. Šie judesiai valo paviršių, taip pat masažuoja dantenas. Jums tereikia perkelti dantų šepetėlį iš vienos pusės į kitą, nereikia jo valyti patiems.


Man atrodė, kad šepetėlio garsas valant dantis šiek tiek erzino, nes skleidžia įkyrius pypsinčius garsus. Atsižvelgiant į tai, kad jis yra pigus, šio garso priežastis yra suprantama. Pasibaigus valymui pasigirsta kažkoks galutinis garsas, nurodantis, kad praėjo 2 minutės – toks garsas suprantamas, nes perspėja apie valymo pabaigą, tačiau nenudžiugino nuolatinis „pypsėjimas“.

Ištvermė

Kaip jau minėjau anksčiau, F1 yra šiek tiek matinis, kuris sukuria neslystantį efektą, todėl rečiau kris ant žemės. Šis modelis taip pat turi IPX7 atsparumo vandeniui įvertinimą, o tai reiškia, kad galite saugiai panardinti jį į vandenį ir šepetys veiks toliau.

Dantų šepetėlio priežiūra

  • Po kiekvieno dantų valymo nuplaukite tekančiu vandeniu.
  • Kas mėnesį rekomenduojama nuimti šepetėlio galvutę ir valyti metalinę jungtį. Tai ne tik pagerins šepetėlio veikimą, bet ir prailgins jo tarnavimo laiką.

Pakeitimo patarimai

Odontologai rekomenduoja keisti dantų šepetėlio galvutę kas tris mėnesius, nes tai yra bakterijų dauginimosi terpė, įskaitant tas, kurios gali sukelti dantenų ligas ir kitas burnos sveikatos problemas.


Visi Oclean antgaliai tinka visiems Oclean šepečių modeliams.


Reguliarus dantų šepetėlio galvutės keitimas padeda išvengti kenksmingų bakterijų kaupimosi ir sumažina infekcijos riziką.

Švarių dantų pojūtis

Oclean F1 modelis valo dantis 72 000 judesių per minutę. Ar galite įsivaizduoti, kad taip greitai valytumėte dantis ranka? Aš irgi ne. Taigi savaime suprantama, kad elektrinis dantų šepetėlis išvalys dantis geriau nei rankinis dantų šepetėlis.


2013 m. atliktame tyrime „Elektrinių ir rankinių dantų šepetėlių efektyvumo kovojant su apnašomis ir gingivitu palyginimas: klinikinis tyrimas“ įrodytas klinikinis ir statistinis burnos sveikatos pagerėjimas naudojant elektrinį dantų šepetėlį. Elektriniai dantų šepetėliai suteikia gerą valymo techniką visiems, kurie juos naudoja, nepaisant rankų miklumo.


Kaip ir šis modelis, kiti taip pat turi tam tikrą arba tą pačią valymo techniką. „Oclean“ modeliuose yra laikmačiai, kai kuriuose – slėgio jutikliai, kurie padeda užtikrinti, kad valysite rekomenduojamas dvi minutes ir kad šereliai per stipriai neprispaustų jūsų dantų. Šis derinys taip pat sukuria švarų dantų pojūtį ir sumažina dantų ėduonies bei dantenų ligų riziką

Apnašų testas (prieš ir po)

Atlikau apnašų testą su specializuotomis tabletėmis, kurios nudažo apnašas ant dantų, kurias vėliau nuvaliau F1 elektriniu dantų šepetėliu. Jei anksčiau minėjau, kad jaučiau, kad F1 valo taip pat, kaip ir kiti Oclean modeliai, tai paveikslėlyje dešinėje pažymėjau vietas, kuriose apnašas nebuvo nuvalytas. Ant viršutinių dantų „ilčių“ matosi mėlynas apnašų atspalvis, kurį dantų šepetėlis nuvalė nepakankamai.

Baterija ir įkrovimas

Kaip veikia įkrovimas?

Įkrovimas vyksta su USB apvaliu magnetiniu įkrovikliu, ant kurio reikia uždėti šepetėlį. Magnetai tarp šepetėlio apačios ir įkroviklio pagrindo yra gana stiprūs, todėl bandant nuo jo nuimti dantų šepetėlį, teks pakelti įkroviklį ir šiek tiek pastumti jį žemyn, keliant šepetėlį aukštyn.

Kiek laiko užtrunka įkrauti?

Visiškas įkrovimas nuo 0 iki 100 % užtrunka apie 2 valandas, o visiškai įkrovus trunka iki 30 dienų. Jums nereikės jaudintis, kad kelionės metu išsikraus akumuliatorius.

Kaip žinoti, kada reikia mokėti?

Dantų šepetėlį reikia dėti ant įkroviklio, kai užsidega raudonas LED indikatorius ant šepetėlio.

Numetimo testas

Norėdamas patikrinti Oclean F1 dantų šepetėlio patvarumą, atlikau kritimo testą iš vieno metro aukščio ir įvertinau patvarumą iš skirtingų kampų.


  • Numetė dantų šepetėlį į šoną, imituodamas įprastą atsitiktinio kritimo scenarijų.
  • Tada numečiau dantų šepetėlį taip, kad šepetėlio galvutė būtų žemyn.
  • Galiausiai išmeskite šepetį apatine dalimi žemyn.


Išvados gana stulbinančios, nes po šių trijų kritimų šepečiui visiškai nieko neatsitiko.

Atsparumo vandeniui testas

Taip pat įvertinau Oclean F1 atsparumą vandeniui dviem minutėms panardinęs šepetį į vandenį ir įjungęs valymo režimu. Po ilgo panardinimo elektrinis dantų šepetėlis ir toliau veikė nepriekaištingai, demonstruodamas puikų vandeniui atsparų dizainą ir IPX7 atsparumo vandeniui lygį.


Šis testas patvirtina Oclean F1 gebėjimą atlaikyti vandens poveikį nepažeidžiant funkcionalumo. Ar tai atsitiktiniai purslai naudojimo metu, ar šepetys įkrito į vonią. Oclean F1 elektrinis dantų šepetėlis yra pritaikytas atlaikyti kasdienius iššūkius.

Galutinė nuomonė apie Oclean F1

Kadangi yra trys skirtingi režimai, tikrai rasite sau tinkamiausią. Valiau "standartiniu" režimu, nes "balinimas" pasirodė per stiprus mano dantenoms, bet "jautrus" režimas buvo per silpnas.


Apskritai reikia pasakyti, kad dantų šepetėlis tikrai pigus ir geras. Viskas būtų tobula, jei eksploatacijos metu nesigirstų šepetėlio „bužgesio“ ar „pypsėjimo“. Man tai didelis minusas, tačiau turiu paminėti, kad tarp kitų markių Oclean vis dar išsiskiria tyliu dantų šepetėlių veikimu.


Kalbant apie apnašų testą, kuris nebuvo tobulas – elektrinis dantų šepetėlis vis tiek geriau išvalys dantis nei rankinis šepetėlis, todėl pasirinkimas priklauso nuo jūsų.

Kam tinka Oclean F1?

Mėgstantiems paprastumą: Oclean F1 lengva naudoti ir tinka žmonėms, kurie savo burnos priežiūros rutinoje teikia pirmenybę paprastumui. Šepetys turi tik vieną mygtuką, kuris nesukels sunkumų naudojimo procese.


Biudžetinis variantas: dėl prieinamos kainos ir paprasto naudojimo F1 dantų šepetėlis puikiai tinka studentams ar žmonėms, kurie tiesiog nori išsivalyti dantis elektriniu šepetėliu, tačiau pigiai.

Kam Oclean F1 gali netikti?

Žmonės, ieškantys tylesnio šepetėlio: Reikia pasakyti, kad F1 modelis yra garsiausias iš visų Oclean modelių, todėl ieškantiems tylesnio šepetėlio teks ieškoti kitų variantų.


Technikos entuziastai: Tiems, kurie mėgsta pažangias technologijas ir pažangias funkcijas, Oclean F1 paprastumas ir funkcijų trūkumas gali atrodyti netinkami lūkesčiams. Rekomenduoju pažvelgti į kitus modelius su jutikliniais ekranais ir programomis telefone.

Alternatyvos

Oclean Air 2: jei jums nepatinka šepečio zvimbimas, „Oclean Air 2“ yra puiki alternatyva. Dėl tylesnio veikimo jis suteikia laisvesnį valymą. Puikiai tinka tiems, kurie mėgsta švelnesnį šepetį.


Oclean Endurance: jei ieškote galios, „Oclean Endurance“ yra pasirinkimas. Galingas variklis ir moderni valymo technologija užtikrina galingą ir efektyvų valymą.


Oclean X Pro Digital: jei esate naujausių technologijų gerbėjas, bet vis tiek norite piniginei patogaus varianto, „X Pro Digital“ yra tinkamas pasirinkimas. Turi lietimui jautrų ekraną, aplikaciją telefone, taip pat ekrane rodo tas vietas, kurias nepakankamai gerai išvalėte.

Peržiūrėkite kitus Oclean modelius

0 Komentarai
Pridėti komentarą

Dantų Šepetėlis & Dantų Pastos.

COPYRIGHT © 2024. All Rights Reserved. 

Kontaktai

I - V: 9:00 - 17:00

Adresas

Latvija, Ryga, Ropažu gatve 60a

Registracijos numeris

40203176167

Bankas

Bankas

Swedbank

IBAN

LV18HABA0551045873709

įmonės

AB International SIA

Jūsų krepšelis tuščias Tęsti
Pirkinių krepšelis
Tarpinė suma:
Nuolaida 
Nuolaida 
SKU:
Peržiūrėti informaciją
- +
Išparduota