Prisijungti
Prisijungti

Straipsniai

 Oclean X10 elektrinio dantų šepetėlio apžvalga

Oclean X10 elektrinio dantų šepetėlio apžvalga

Ar pavargote nuo to, kad jūsų elektrinis dantų šepetėlis nuolat slysta ir krenta po vonios kambarį? Nepamirškime ir erzinančio scenarijaus, kai dantų šepetėlis sėdi ant skalbimo mašinos viršaus, o prasidėjus skalbimo ciklui skalbimo mašina yra tokia galinga, kad viskas ant jos krenta žemyn.


Pristatome elektrinį dantų šepetėlį Oclean X10, kuris komplektuojamas su magnetiniu šepetėlio priedu. Tiesiog pritvirtinkite magnetinį laikiklį prie vonios sienos ir voilà, dantų šepetėlis turi savo saugią vietą pakabinti sausoje vietoje, apsaugotą nuo atsitiktinių kritimų ir mikrobų.


Bet tai dar ne viskas, X10 ne tik išsprendžia saugojimo problemas, bet su savo galinga technologija užtikrina 40 000 smūgių per minutę ir iš viso 80 000 šerių judesių, kiekvieną kartą kruopščiai išvalydamas dantis, o šepetėliai yra stilingo dizaino, trys elegantiški. spalvos. Šis dantų šepetėlis yra vonios kambario interjero patobulinimas.

Autorius: Toms Kleinšmits

Papildoma informacija:

Atnaujinta:: 26. balandžio mėn 2024

Privalumai / Minusai

Privalumai:

Ilgas baterijos veikimo laikas;

Keli spalvų variantai;

Magnetinis tvirtinimas;

Patrauklus dizainas.

Minusai

Ne kelioninis dėklas;

Turinys

Kas yra pakuotėje?

Oclean X10 techninė specifikacija

Programos

Funkcijos

Ergonomika

Dizainas

Oclean X10 naudojimo patirtis

Ištvermė

Dantų šepetėlio priežiūra

Pakeitimo patarimai

Švarių dantų pojūtis

Apnašų testas (prieš ir po)

Baterija ir įkrovimas

Kaip veikia įkrovimas?

Kiek laiko užtrunka įkrauti?

Kaip žinoti, kada reikia mokėti?

Atsparumo vandeniui testas

Galutinė nuomonė apie Oclean X10

Alternatyvos

Īsumā:

  • Įdomu visoms amžiaus grupėms. Dantų šepetėlis su šypsenėlėmis ekrane.


  • Du mėnesiai visiškai įkrauti? X10 pranoksta konkurentus.


  • Kodėl būtinas dantenų masažas? Pažvelkime į dantenų sveikatos tyrimus?


  • Vizualus vaizdas, išryškinantis nepakankamai išvalytas vietas? Su X10 modeliu sukurkite kruopštesnius valymo įpročius.


  • Ar saugu panardinti prietaisą į vandenį, ar tai gali sukelti negrįžtamą žalą? (IPX7 įvertinimo svarba).

Jei ieškote kokybiško elektrinio dantų šepetėlio, Oclean X10 elektrinis dantų šepetėlis tikrai vertas dėmesio. Jame bus daug naudingų priedų / naujovių, tačiau juo bus lengva ir paprasta naudotis.


Universalus elektrinis dantų šepetėlis su skirtingais intensyvumo nustatymais, o tai reiškia, kad galite jį pritaikyti pagal savo poreikius.


Šis dantų šepetėlis neabejotinai patiks jauniems žmonėms, nes jaustukų atsiliepimai paverčia dantų valymą žaidimu. Jei sėkmingai išvalėte visas sritis, šepetys ekrane parodys jaustuką, pranešantį, kad atlikote gerą darbą.


Kadangi rinkoje yra daug įvairių tipų elektrinių dantų šepetėlių, išsirinkti vieną gali būti gana sudėtinga užduotis, todėl reikėtų atsižvelgti į pagrindines dantų šepetėlio savybes – kam jis tinkamas, išvaizdą, pojūtį rankoje ir. Žinoma, kaštų ir naudos santykis.


Šį kartą testuoju X10, kurį apžvelgsime atidžiau ir palyginsime su kitais „Oclean“ modeliais, kad nuspręstumėte, ar tai jums tinkamas pasirinkimas.

Kas yra pakuotėje?

  • Oclean X10 elektrinis dantų šepetėlis;
  • 1 pakaitinė galvutė;
  • Magnetinio šepetėlio laikiklis tvirtinimui prie sienos;
  • USB-C įkrovimo laidas;
  • Silikoninis antgalis šepetėliui (šį galima naudoti, jei išeinate iš namų, nuimkite keičiamą antgalį ir uždėkite silikoninį antgalį ant šepetėlio);
  • Plastikinis antgalio dangtelis;
  • Naudojimo instrukcijos.

Oclean X10 techninė specifikacija

Valymo galia: 80 000 judesių per minutę

Baterijos veikimo laikas: iki 60 dienų

Režimai: 5 reguliuojami intensyvumo lygiai ir 5 valymo programos (standartinis / balinimas / masažas / jautrūs dantys / poliravimas)

Ekranas: rodo valymo laiką, režimus, intensyvumą ir 8 zonų kvadrantą

Įkrovimas / Įkrovimo laikas: USB-C / 3,5h

Garantija: 2 metai

Atsparumas vandeniui: IPX7

Svoris: 110g

Ilgis su antgaliu: 25,5 cm

Plotis ties storiausia vieta: 2,3 cm

Garsumas: <45 dB

Programos

X10 turi penkis skirtingus valymo režimus:


Balinimas – apnašoms pašalinti;

Standartinis – standartiniam valymui;

Švelnus – jautrioms dantenoms ir dantims;

Masažas – dantenų masažui;

Poliravimas – dantų poliravimui;


Pagrindinis mygtukas įjungia dantų šepetėlį. Tada yra du mygtukai – viršutiniu mygtuku galima pasirinkti valymo režimą ir kiekvienas režimas keis virpesių skaičių bei šerelių judėjimo kryptį, nes šepetėlis geba judėti visomis ašimis. Skirtumas pastebimas pradėjus valytis dantis. Apatinis mygtukas skirtas pasirinkto režimo intensyvumui nustatyti nuo 1 iki 5. Ši valdymo sistema labai gerai suprojektuota, leidžia lengvai persijungti iš vieno režimo į kitą.


Taigi su viršutiniu mygtuku keičiame režimus, su mažesniu intensyvumu ir pagrindiniu mygtuku pradedame valymą

Naudojant „jautrų“ režimą, šepetys sumažina šepečio greitį nuo 40 000 iki 20 000 aps./min. Tai tikrai puiki funkcija tiems, kurių dantys ir dantenos jautrūs, kuriems standartinis režimas gali pasirodyti per intensyvus.

Funkcijos

Kaip ir kiti „Oclean“ modeliai su ekranu, X10 taip pat turi įmontuotą šešių ašių giroskopą, kuris valant seka dantų šepetėlio padėtį, kad parodytų, kurios vietos yra tinkamai išvalytos, o kurios – ne.


„Oclean X10“ šepetėlis nurodo, kada pereiti prie naujo burnos kvadranto, vibruodamas kas 30 sekundžių, ir pateikia santrauką, kai baigsite valyti šepetėlį,

paryškindami visus praleistus kvadrantus.


Sėkmingai išvalius visas burnos vietas, šepetėlis ekrane parodo jaustuką, pranešantį, kad atlikote gerą darbą.


Šepetys automatiškai įsijungia jį paimant, o nustačius režimą ir intensyvumą tiesiog paspauskite pagrindinį mygtuką, kad pradėtumėte valymą.

Skirtingai nuo Oclean X Pro ir X Pro Elite modelių, „Oclean X10“ neturi programos. X10 suteikia jums paprastą valymo patirtį, kuriai nereikia nieko atsisiųsti į telefoną.

Ergonomika

Rankena yra standartinio dydžio, bet man patinka, kaip šepetėlis sukurtas ir pagamintas, todėl jį tikrai patogu laikyti ir naudoti net tada, kai rankos šlapios.


Dantų šepetėlis automatiškai „pabunda“ paėmus jį į rankas ir paspaudus mygtuką galite iškart pradėti dirbti su iš anksto nustatytais nustatymais.

Dizainas

Dantų šepetėlis yra koralų rožinės, perlų pilkos ir jūros mėlynos spalvos su atitinkamos spalvos galvute. Pačios spalvos yra prislopintos spalvos, kurios suteikia vonios kambariui elegancijos.


Labai praverčia magnetinis šepetėlio laikiklis, kuris prilimpa prie sienos, plytelių ar veidrodžio. Šis laikiklis neleidžia bakterijoms kauptis ant šepečio antgalio, kaip tai daroma, kai šepetys nuolat yra drėgnoje aplinkoje, taip pat palaiko tvarką vonios kambaryje, nes šepetys yra pritvirtintas vietoje, o ne sėdimas ant skalbimo mašinos, kaip visada. praktikuojamas todėl dažnai nukrenta .

Oclean X10 naudojimo patirtis

Svarbiausias klausimas: ar šis dantų šepetėlis veiksmingas? Šis dantų šepetėlis veikia kaip ir bet kuris kitas „Oclean Sonic“ dantų šepetėlis, tačiau kiekviena paskesnė versija yra su keliais patobulinimais. X10 yra tinkamas dantų šepetėlis tiems, kurie nenori vargti su telefono programėlėmis ir „Bluetooth“, kad pagerintų dantų valymo patirtį.


Apskritai šis dantų šepetėlis veikia labai gerai ir gali padėti patobulinti valymo techniką bei įpročius su jaustukais ekrane.


Bandydamas šepetėlio režimus ir intensyvumus daugiausia naudojau „standartinį“ režimą su trečiu intensyvumu, kuris pagal galią yra per vidurį. Manau, kad kitus režimus reikėtų vertinti savijautos lygmenyje, nes, pavyzdžiui, dantų balinimo režimas stebuklingai neduos baltų dantų, tai turės daug ką daryti su pasirinkta dantų pasta. Masažo režimas yra naudingas dantenoms, bet kas skiria laiko dantenoms masažuoti?


Kalbant apie dantenų masažą, 2020 metais buvo atliktas tyrimas, kurio metu buvo tiriama, kaip keičiasi dantenų kraujotaka senstant ir ar masažai gali padėti. Rezultatai parodė, kad žmonėms senstant kraujotaka į dantenas mažėja. Sumažėjus dantenų kraujotakai, gali kilti nemažai problemų, nes į dantenas patenka mažiau deguonies ir maistinių medžiagų, kurios būtinos jų sveikatai palaikyti. Dėl to dantenos gali tapti silpnesnės, jautresnės infekcijoms ir ligoms, tokioms kaip gingivitas ar periodontitas.


Galima daryti išvadą, kad elektrinis dantų šepetėlis ne tik padeda išsivalyti dantis, bet ir pagerina dantenų sveikatą, vadinasi, sveikesni ir patvaresni dantys.

Ištvermė

Oclean X10 turi IPX7 atsparumo vandeniui įvertinimą, o tai reiškia, kad galite saugiai panardinti jį į vandenį ir šepetys veiks toliau. Jei jis netyčia atsidurs ant plytelių, jis veiks toliau. Kasdien naudojant šepetėlis yra patvarus ir tuo galėsite įsitikinti žemiau esančiame mano atsparumo vandeniui eksperimente.

Dantų šepetėlio priežiūra

  • Po kiekvieno dantų valymo nuplaukite tekančiu vandeniu.
  • Kas mėnesį rekomenduojama nuimti šepetėlio galvutę ir valyti metalinę jungtį. Tai ne tik pagerins šepetėlio veikimą, bet ir prailgins jo tarnavimo laiką.

Pakeitimo patarimai

Odontologai rekomenduoja keisti dantų šepetėlio galvutę kas tris mėnesius, nes tai yra bakterijų dauginimosi terpė, įskaitant tas, kurios gali sukelti dantenų ligas ir kitas burnos sveikatos problemas.


Visi Oclean antgaliai tinka visiems Oclean šepečių modeliams.


Reguliarus dantų šepetėlio galvutės keitimas padeda išvengti kenksmingų bakterijų kaupimosi ir sumažina infekcijos riziką.

Švarių dantų pojūtis

Be jokios abejonės, dantų šepetėlis labai gerai valo dantis. Galite būti tikri, nes valyti rankomis taip pat neįmanoma. Daugiausia naudoju „standartinį“ režimą su trečiu intensyvumu, kuris pagal galią yra per vidurį, penktas intensyvumas man per stiprus.


Dantų šepetėlis galingiausiu režimu gali pasiekti 80 000 šerių smūgių per minutę, šį judesių skaičių lemia valymo režimas ir pasirinktas intensyvumas.


Perbraukus liežuviu per dantis, kiekvieną kartą toks jausmas, kaip apsilankymas pas higienistą, nes jie lygūs ir švarūs. Tačiau beveik kiekvieną kartą, kai X10 man ekrane praneša, kad nevaliau viršutinių dešiniųjų dantų. Tuo tarpu kiti modeliai, turintys šį zoninį giroskopą, visada rodo, kad dantis išsivaliau gerai. Nežinau, kas teisus, bet mano dantys labai švarūs.


Iš patirties galiu pasakyti, kad sonic dantų šepetėliai dėl savo šerelių judėjimo yra ne tik veiksmingi, bet ir geresni/sveikesni dantims nei, pavyzdžiui, besisukantys svyruojantys dantų šepetėliai.

Apnašų testas (prieš ir po)

Atlikau apnašų testą su specializuotomis tabletėmis, kurios nudažo apnašas ant dantų, kurias vėliau nuvaliau elektriniu dantų šepetėliu X10, kur nustatiau standartinį režimą ir intensyvumą penkis. Kramtęs apnašų tabletę, leidžiu jai sąveikauti su ant dantų esančiomis apnašomis, ką liudija ryškiai mėlyna spalva. Dantų šepetėlis veiksmingai pašalino apnašas, todėl mano dantys liko švarūs ir glotnūs.


Reikia pasakyti, kad apnašos ant „ilčių“ šiek tiek matosi, todėl rezultatas nėra toks puikus, kaip maniau iš pradžių.

Baterija ir įkrovimas

Kaip veikia įkrovimas?

Dėl USB-C įkrovimo nereikia ieškoti specialiai sukurtų įkroviklių ar kovoti su nepatogiomis įkrovimo stotelėmis – tiesiog prijunkite USB-C (populiariausias laidas), kuris jau yra pakuotėje. Įkrauti dantų šepetėlį taip pat paprasta, kaip ir telefoną.


Šepetėlio pagrindo dizainas turi dangtelį, kuris apsaugo USB-C prievadą.


Kiek laiko užtrunka įkrauti?

Įkrovimo laikas yra 3,5 valandos ir šiuo vienu įkrovimu šepetėlis veiks 60 dienų, jei vienas žmogus šiuo dantų šepetėliu valys dantis du kartus per dieną. Tai labai pravers ir išvykus atostogų, nes prieš išvykdami galėsite įkrauti šepetį ir nesijaudinti dėl išsikrovimo.

Kaip žinoti, kada reikia mokėti?

Kai dantų šepetėlį reikia įkrauti, jo ekrane pasirodo akumuliatorius su raudonu indikatoriumi ir baterijos procentais. Be to, baterijos kiekis visada matomas ekrano apačioje.

Atsparumo vandeniui testas

Taip pat įvertinau Oclean X10 atsparumą vandeniui dviem minutėms panardinęs šepetį į vandenį ir įjungęs valymo režimu. Po ilgo panardinimo elektrinis dantų šepetėlis ir toliau veikė nepriekaištingai, demonstruodamas puikų vandeniui atsparų dizainą ir IPX7 atsparumo vandeniui lygį.


Šis testas patvirtina X10 gebėjimą atlaikyti vandens poveikį nepažeidžiant funkcionalumo. Ar tai atsitiktiniai purslai naudojimo metu, ar šepetys įkrito į vonią. Elektrinis dantų šepetėlis Oclean X10 yra pritaikytas atlaikyti kasdienius iššūkius. Dantis galite saugiai valytis vonioje ar duše

Galutinė nuomonė apie Oclean X10

Man patinka šis modelis ir nėra ko nepatikti. Ekranas veikia paprastai, o kaina labai gera. Kadangi jo dizainas yra toks paprastas ir patogus, vartotojui neturėtų kilti jokių sunkumų. Jis turi visas norimas išmaniojo dantų šepetėlio funkcijas, neprisijungus prie telefono ir nenaudojant programėlės.


Kitas šio dantų šepetėlio privalumas – akumuliatoriaus veikimo laikas, todėl jis yra dar praktiškesnis. Nieko nėra labiau erzina, nei eidamas išsivalyti dantų suprasti, kad reikia įkrauti dantų šepetėlį! Jo baterija veikia 2 mėnesius, jei vienas naudotojas valo dantis du kartus per dieną.


Labai patinka magnetinis sieninis laikiklis, kuris pateikiamas kartu su rinkiniu. Priedas padeda išlaikyti tvarkingą vonios kambarį, o dantų šepetėlio galvutė išlieka švari ir higieniška.


Apskritai manau, kad šis dantų šepetėlis yra vienas praktiškiausių išmaniųjų dantų šepetėlių rinkoje. Ne vienas pigiausių Oclean dantų šepetėlių, tačiau Oclean kainos yra vienos žemiausių rinkoje.

Kam tinka Oclean X10?

Tie, kurių vonios kambarys yra ribotas: Jei vonios kambaryje turite mažai vietos, X10 magnetinio šepetėlio laikiklis leis patogiai laikyti.


Mėgstantiems paprastumą: Oclean X10 techniškai paprasta naudoti, nes turi tik 3 mygtukus.


Jaunimui: išsivalius dantis, X10 ekrane rodo, ar dantys buvo tinkamai išvalyti, o jei taip, ekrane pasirodo jaustukai, kurie gali padaryti valymąsi įdomesniu jaunimui.

Kam „Oclean X10“ gali netikti?

Biudžeto variantas: X10 modelis nėra vienas iš pigiausių prekės ženklo modelių, todėl galite apsvarstyti piniginei patogesnį variantą, pavyzdžiui, Air 2T arba Endurance.


Premium klasės gerbėjams: nors Oclean X10 nėra iš pigiausių dantų šepetėlių, kažkam gali kilti noras kažko išskirtinio ir rafinuotesnio, pavyzdžiui, X Ultra S modelio.

Alternatyvos

Oclean X Pro Elite: bus šiek tiek kokybiškesnis ir su jutikliniu ekranu. Mano nuomone, šiek tiek tiksliau parodo tas vietas, kurios buvo išvalytos, o projektiškai dar geriau.


Oclean Air 2T: jei norite pigesnio varianto, tuomet Oclean Air 2T yra puiki alternatyva. Komplekte yra kelioninis dėklas ir šepečio priedas.


Oclean X Ultra S: jei esate naujausių technologijų gerbėjas, tai pirmasis pasaulyje dantų šepetėlis su integruotu dirbtinio intelekto balso perspėjimu. Su šiuo unikaliu išradimu būsite prieš visus!

Peržiūrėkite kitus Oclean modelius

0 Komentarai
Pridėti komentarą

Dantų Šepetėlis & Dantų Pastos.

COPYRIGHT © 2024. All Rights Reserved. 

Kontaktai

I - V: 9:00 - 17:00

Adresas

Latvija, Ryga, Ropažu gatve 60a

Registracijos numeris

40203176167

Bankas

Bankas

Swedbank

IBAN

LV18HABA0551045873709

įmonės

AB International SIA

Jūsų krepšelis tuščias Tęsti
Pirkinių krepšelis
Tarpinė suma:
Nuolaida 
Nuolaida 
SKU:
Peržiūrėti informaciją
- +
Išparduota