Prisijungti
Prisijungti

Straipsniai

Oclean Flow elektrinio dantų šepetėlio apžvalga

Oclean Flow elektrinio dantų šepetėlio apžvalga

Jei neseniai susimąstėte, kad įprastas rankinis dantų šepetėlis nėra pakankamai efektyvus, nes negali pakankamai gerai išvalyti, tuomet yra sprendimas, kuris savo veiksmingumą įrodė tyrimais – elektrinis dantų šepetėlis. Šiuolaikiniai elektriniai dantų šepetėliai valo geriau nei rankiniai. Kodėl? Nes jie valosi greičiau nei galite rankomis.


Pažvelkime atidžiau į elektrinį dantų šepetėlį „Oclean Flow“, kuris, naudojant garso technologiją, atlieka 76 000 judesių per minutę. Mano nuostabai, šis modelis yra pigus, be įkrovimo tarnauja 180 dienų ir turi 5 skirtingus valymo režimus.

Autorius: Toms Kleinšmits

Papildoma informacija:

Atnaujinta: 1.kovas 2024

Pliusai / Minusai

Pliusai:

Itin ilgas baterijos veikimo laikas – 180 dienų.

Spalvų parinktys.

5 valymo režimai, kurie tikrai skiriasi.

Labai maža kaina palyginus su privalumais.

Minusai:

Valymo programą galite pasirinkti tik šepečiui veikiant, o ne prieš pradedant valyti.

Įkrovimui adapterio nėra, tik USB-C laidas.

Garsesnis nei kiti Oclean elektriniai dantų šepetėliai.

Turinys

Kas yra pakuotėje?

Oclean Flow techninė specifikacija

Programos

Funkcijos

Ergonomika

Dizainas

Oclean Flow“ naudotojo patirtis

Ištvermė

Dantų šepetėlio priežiūra

Pakeitimo patarimai

Švarių dantų pojūtis

Apnašų testas

Baterija ir įkrovimas

Kaip veikia įkrovimas?

Kiek laiko užtrunka įkrauti?

Kaip žinoti, kada reikia mokėti?Atsparumo vandeniui testas

Kritimo testas

Galutinė nuomonė apie „Oclean Flow“.

Alternatyvos

Īsumā:

  • Įdomu tai, kad daugelis elektrinius dantų šepetėlius laiko prabangos preke. Dabar puiki dantų priežiūra prieinama kiekvienam.


  • Ar Oclean Flow elektrinio dantų šepetėlio baterija veikia ilgiausią pasaulyje? 180 dienų vienu įkrovimu.


  • Kiek patvarus yra Oclean Flow dantų šepetėlis? Ar galiu su juo nusiprausti?


  • Atlikau atsparumo vandeniui ir kritimo testą. Ar „Oclean Flow“ išlaikė testą?


  • Faktai apie patarimų keitimą. Kokius pakeitimo patarimus pasirinkti?

Nepaisant to, kad šis elektrinis dantų šepetėlis yra vienas pigiausių variantų rinkoje, jo akumuliatoriaus veikimo laikas yra įspūdingas, todėl net brangiausi konkurentai kelia gėdą – kalbame apie 180 dienų vienu įkrovimu! Teisingai, nereikia nuolat ieškoti įkroviklio.


Tačiau tai ne tik baterijos veikimo laikas – „Oclean Flow“ taip pat suteikia vonios kambariui stiliaus savo elegantišku dizainu ir spalvų gama: balta, mėlyna ir oranžinė. Be to, su modernia USB-C įkrovimo sistema galite atsisveikinti su pasenusiais laidais ir netgi naudotis telefono įkrovikliu.


Dabar pakalbėkime apie galią. 76 000 judesių per minutę „Oclean Flow“ užtikrina gilų ir kruopštų valymą, todėl dantys lieka nugludinti. Naudodami penkis valymo režimus – rytinį, vakarinį, standartinį, balinamąjį ir švelnų – galite pritaikyti valymo patirtį pagal savo poreikius.

Nerimaujate dėl jo patvarumo? „Oclean Flow“ suteikiama 2 metų garantija. Be to, turėdami IPX7 atsparumo vandeniui įvertinimą, galite ramiai valyti dantis, žinodami, kad dantų šepetėlis veiks net ir nukritęs į vonią.

Kas yra pakuotėje?

  • Vienas dantų šepetėlis;
  • 1 keičiama galvutė;
  • USB-C įkrovimo laidas;
  • Naudojimo instrukcijos.

Oclean Flow techninė specifikacija

Valymo galia: 76 000 judesių per minutę

Baterijos veikimo laikas: iki 180 dienų

Režimai: 5

Įkrovimo / įkrovimo laikas: USB-C / 5 valandos

Garantija: 2 metai

Vandens pasipriešinimas: IPX7

Prieinamumas: balta, mėlyna, oranžinė

Svoris: 133g

Ilgis įskaitant galiuką: 25.5cm

Plotis storiausioje vietoje: 2.4cm


Programos

Rytinis režimas: švelnaus intensyvumo ryto režimas. 3/5

Naktinis režimas: intensyvaus valymo režimas prieš einant miegoti. 5/5

Standartinis režimas: režimas bendram valymui su vidutiniu intensyvumu.4/5

Balinimo režimas: režimas baltiems dantims su vidutinio intensyvumo 4/5

Švelnus režimas: režimas ypač švelniam, dantenas tausojančiam valymui 2/5

Funkcijos

2 minučių išmanusis laikmatis su 30 sekundžių zonos keitimo priminimu.

Vienas mygtukas režimams perjungti ir kiekvieno režimo lemputė, kad žinotumėte, į kurį režimą šiuo metu nustatytas valymas.

Ergonomika

Šepetys atrodo sunkesnis ir storesnis nei kiti Oclean modeliai, tačiau nepaisant to, jį lengva laikyti rankose. Šepečio rankena veikimo metu vibruoja labai mažai, malonu laikyti.

„Oclean Flow“ gali būti šiek tiek garsesnis nei kiti gamintojo šepetėliai, tačiau tai yra normos ribose.

Dizainas

Atsisveikinkite su nuobodžiais atspalviais, Oclean Flow turi kelių atspalvių dizainą. Modelis yra įvairių ryškių spalvų, įskaitant baltą, mėlyną ir oranžinę, ir jos suteikia vonios kambariui individualumo. Valytis dantis kasdienėje rutinoje tampa šiek tiek maloniau.

„Oclean Flow“ naudotojo patirtis

Naudojimas

Nors režimų perjungimas vienu mygtuku gali būti ne pats patogiausias, „Oclean Flow“ tai kompensuoja savo išmaniosios atminties funkcija – įsimena, kurį režimą naudojote anksčiau ir leidžia tęsti valymą tuo pačiu.


Veikimo principas pagrįstas garsiniais judesiais, kurie mechaniškai vibruoja iš vienos pusės į kitą. Šie judesiai valo paviršių, taip pat masažuoja dantenas. Jums tereikia perkelti dantų šepetėlį iš vienos pusės į kitą, nereikia jo valyti patiems.

Ištvermė

Apskritai, „Oclean Flow“ puikiai atlaiko kasdienį naudojimą, tačiau yra vienas nedidelis trūkumas – atrodo, kad įkrovimo dangtelis atsidaro lengviau nei norėtųsi. Tačiau, atsižvelgiant į įspūdingą šepetėlio akumuliatoriaus veikimo laiką, jums nereikės per dažnai liesti įkrovimo dangtelio. Kadangi tai tik nedideli nepatogumai, jie gali būti nepastebėti.


Patvarumas buvo išbandytas vandenyje, kai ryte čia pat po dušu išsivaliau dantis. Be to, jis kelis kartus buvo numestas ant grindų, o tai niekaip nepakeitė jo veikimo.

Dantų šepetėlio priežiūra

  • Po kiekvieno dantų valymo nuplaukite tekančiu vandeniu.
  • Kas mėnesį rekomenduojama nuimti šepetėlio galvutę ir valyti metalinę jungtį.

Pakeitimo patarimai

Odontologai rekomenduoja keisti dantų šepetėlio galvutę kas tris mėnesius, nes tai yra bakterijų dauginimosi terpė, įskaitant tas, kurios gali sukelti dantenų ligas ir kitas burnos sveikatos problemas.


Reguliarus dantų šepetėlio galvutės keitimas padeda išvengti kenksmingų bakterijų kaupimosi ir sumažina infekcijos riziką.


Reikėtų pažymėti, kad visi Oclean antgaliai tinka visiems Oclean šepečių modeliams.

Švarių dantų pojūtis

Skirtingai nuo rankinių dantų šepetėlių, jo spausti prie dantų nebūtina – šepetėlis visą darbą atlieka pats. Šereliai be vargo slysta per dantis ir dantenas. Jausmas po valymo toks, lyg profesionalas valytųsi dantis. Jie jaučiasi lygesni ir, atrodo, nepraleido smeigtuko.

Apnašų testas (prieš ir po)

Atlikau apnašų tyrimą su specializuotomis tabletėmis, kurios nudažo apnašas ant dantų. Rezultatai buvo nuostabūs. Kramtęs apnašų tabletę, leidžiu jai sąveikauti su ant dantų esančiomis apnašomis, ką liudija ryškiai mėlyna spalva. Dantų šepetėlis veiksmingai pašalino apnašas, todėl mano dantys liko švarūs ir glotnūs.

Baterija ir įkrovimas

Kaip veikia įkrovimas?

Dėl USB-C įkrovimo nereikia ieškoti specialiai sukurtų įkroviklių ar kovoti su nepatogiomis įkrovimo stotelėmis – tiesiog prijunkite USB-C (populiariausias laidas), kuris jau yra pakuotėje. Įkrauti dantų šepetėlį taip pat paprasta, kaip ir telefoną.

Kiek laiko užtrunka įkrauti?

Kadangi baterija tikrai galinga ir didelė, įkrovimo laikas – penkios valandos, tačiau vienu įkrovimu jis veikia 180 dienų. Tai reiškia, kad beveik pusę metų galite valytis dantis nesijaudindami, kad pritrūks energijos.

Kaip žinoti, kada reikia mokėti?

Kai dantų šepetėlis veikia, aplink maitinimo mygtuką užsidegs raudona lemputė. Tai ženklas, kad šepetėlis greitai baigsis galia ir jį reikės įkrauti.

Kritimo testas

Oclean Flow dantų šepetėlio patvarumui išbandyti atlikau kritimo testą iš vieno metro aukščio ir įvertinau patvarumą iš skirtingų šepetėlio kampų.


  1. Numetė dantų šepetėlį į šoną, imituodamas įprastą atsitiktinio kritimo scenarijų.
  2. Tada numečiau dantų šepetėlį taip, kad šepetėlio galvutė būtų žemyn.
  3. Galiausiai išmeskite šepetį apatine dalimi žemyn.


Rezultatai gana įspūdingi, nes šepetys vis tiek veikė po visų trijų kritimų. Kaip matome trumpame klipe, atsidarė dantų šepetėlio įkrovimo taškas, tačiau nepažeistas.

Taip pat įvertinau Oclean Flow atsparumą vandeniui, prietaisą dviem minutėms panardinęs į vandenį ir perjungęs į valymo režimą. Pažymėtina, kad net ir ilgai panardinus, elektrinis dantų šepetėlis ir toliau veikė nepriekaištingai ir demonstravo savo puikų vandeniui atsparų dizainą.


Šis bandymas dar kartą patvirtino „Oclean Flow“ gebėjimą atlaikyti vandens poveikį nepakenkiant jo funkcionalumui. Nesvarbu, ar tai būtų atsitiktiniai purslai naudojimo metu, ar šepetėlis, įkritęs į vonią, galite būti tikri, kad Oclean Flow elektrinis dantų šepetėlis yra pritaikytas susidoroti su kasdienės dantų priežiūros iššūkiais.

Atsparumo vandeniui testas

Galutinė nuomonė apie „Oclean Flow“.

Programos yra pakankamai įvairios, kad rastumėte sau tinkamiausią. Nors naktinis režimas laikomas galingiausiu, man kur kas labiau patinka balinimo režimas, nes jaučiasi kaip intensyvesni judesiai. Šis dantų šepetėlis nedirgina dantenų, vibracijos intensyvios, bet ne tokios intensyvios, kad būtų dirginantis pojūtis. Valymo kokybė neabejotinai yra stiprioji šio dantų šepetėlio pusė.


Nuodugniai apžvelgus elektrinį dantų šepetėlį Oclean Flow, laikas daryti išvadas. Nors šis dantų šepetėlis pasižymi įspūdingomis savybėmis, jis gali atitikti ne kiekvieno

poreikius.


Kam tinka „Oclean Flow“?


Užimtiems žmonėms: Oclean Flow turi ilgą baterijos veikimo laiką ir įvairias valymo galias, todėl puikiai tinka tiems, kurių grafikas yra griežtesnis. Šepetys prisimena anksčiau naudotą režimą, nereikia ieškoti režimo, pavyzdžiui, šepetėlio ekrane, kaip ir su kitais šepečiais.


Mėgstantiems paprastumą: Oclean Flow lengva naudoti ir tinka žmonėms, kurie savo burnos priežiūros rutinoje teikia pirmenybę paprastumui. Šepetys turi tik vieną mygtuką, kuris nesukels sunkumų naudojimo procese.


Tiems, kuriems rūpi burnos sveikata: ar burnos sveikata jums svarbi? Jei dar neturite elektrinio dantų šepetėlio, tuomet, kaip ir visi kiti, Oclean Flow taip pat pagerins jūsų burnos sveikatą. Renkantis elektrinį dantų šepetėlį, dantys išsivalo geriau nei su rankiniu dantų šepetėliu.


Kam „Oclean Flow“ gali netikti?


Technikos entuziastams: jei mėgstate naudoti naujausias technologijas visais savo gyvenimo aspektais, minimalistinis „Oclean Flow“ dizainas ir naujausių funkcijų trūkumas gali neatitikti jūsų lūkesčių. Rekomenduoju pažvelgti į kitus modelius su jutikliniais ekranais ir programomis telefone.


Aukščiausios kokybės gerbėjams: kadangi Oclean Flow yra santykinai garsesnis nei kiti Ocleam modeliai, galima rinktis visiškai tylias alternatyvas, kurios bus lengvesnės ir tobulesnio dizaino.

Alternatyvos

Oclean Air 2T: jei nemėgstate šepetėlio zvimbimo, Oclean Air 2T yra puiki alternatyva. Dėl tylesnio veikimo jis suteikia laisvesnį valymą. Puikiai tinka tiems, kurie mėgsta švelnesnį šepetį.


Oclean F1: Tiems, kurie teikia pirmenybę lengvam ir ergonomiškam dizainui, Oclean F1 yra puikus pasirinkimas. Jis sveria mažiau nei Oclean Flow, todėl jį lengva laikyti ir manevruoti, todėl jis idealiai tinka tiems, kurie tiesiog renkasi lengvesnį dantų šepetėlį.


Oclean Endurance: jei ieškote galios, „Oclean Endurance“ yra pasirinkimas. Galingas variklis ir moderni valymo technologija užtikrina galingą ir efektyvų valymą.


Oclean X Ultra S: jei esate naujausių technologijų gerbėjas, tai pirmasis pasaulyje dantų šepetėlis su integruotu dirbtinio intelekto balso perspėjimu.

Atidžiau pažvelkite į alternatyvius Oclean modelius

0 Komentarai
Pridėti komentarą

Dantų Šepetėlis & Dantų Pastos.

COPYRIGHT © 2024. All Rights Reserved. 

Kontaktai

I - V: 9:00 - 17:00

Adresas

Latvija, Ryga, Ropažu gatve 60a

Registracijos numeris

40203176167

Bankas

Bankas

Swedbank

IBAN

LV18HABA0551045873709

įmonės

AB International SIA

Jūsų krepšelis tuščias Tęsti
Pirkinių krepšelis
Tarpinė suma:
Nuolaida 
Nuolaida 
SKU:
Peržiūrėti informaciją
- +
Išparduota