Prisijungti
Prisijungti

Straipsniai

Oclean S1 UV dezinfekavimo priemonė dantų šepetėliams apžvalga

Oclean S1 UV dezinfekavimo priemonė dantų šepetėliams apžvalga

Ar kada susimąstėte, kas slypi jūsų dantų šepetėlyje? Plika akimi jo nepamatysi, tačiau laikui bėgant ant jo gali pradėti augti daug bakterijų ir pelėsių. Vien pagalvojus apie tai atsiranda žąsies oda, ar ne? Kiekvieną rytą ir vakarą jūs valote dantis dantų šepetėliu, kuris gali būti padengtas mikrobais. Tai baisi mintis!


Tačiau nesijaudinkite, nes „Oclean S1 UV Sanitizer“ sukurtas šiai problemai išspręsti. Šis prietaisas sterilizuoja dantų šepetėlius UVC-LED šviesa, užtikrindamas, kad juose nėra bakterijų. Be to, jis taupo energiją ir gali būti tvirtinamas prie sienos.


Įsivaizduokite taip: kiekvieną dieną pabundate žinodami, kad jūsų dantų šepetėlis buvo dezinfekuotas. Nebereikia nerimauti dėl bakterijų ir pelėsių. Be to, į prietaisą galima įdėti kelis dantų šepetėlius ir jis taip pat tarnauja kaip šepetėlio laikiklis. Dabar visa šeima gali valytis dantis dezinfekuotais dantų šepetėliais!

Autorius: Toms Kleinšmits

Papildoma informacija:

Atkurta: 5.birželis 2024

Privalumai / Trūkumai

Privalumai

Elegantiškas dizainas;

Tarnauja kaip dezinfekavimo priemonė ir šepetėlių laikiklis;

Nereikia prisijungti prie elektros.

Trūkumai

Negalima pasiimti į kelionę;

Turinys

Kas yra pakuotėje?

Oclean S1 techninė specifikacija

Funkcijos

Dizainas

Patirtis naudojant Oclean S1 dezinfekavimo priemonę

Dezinfekcinė priežiūra

Baterija ir įkrovimas

Kaip veikia įkrovimas?

Kiek laiko užtrunka įkrauti?

Kaip sužinoti, kada reikia mokėti

Galutinė nuomonė apie Oclean S1

Kam tinka Oclean S1?

Kam „Oclean S1“ gali netikti?

Trumpai tariant:

  • Sužinokite, kaip UV spinduliai naikina bakterijas. Pažangi UVC-LED šviesos technologija


  • UV-C šviesos veiksmingumo tyrimas: veiksmingas mikrobų mažinimas ligoninių aplinkoje, nuo palatų iki operacinių.


  • Tinka šeimoms: vienu metu dezinfekuoja iki 3 dantų šepetėlių.


  • Atlaiko 5 kg svorį? Dvipusis lipdukas (3M), esantis dezinfekavimo priemonės gale, gali atlaikyti 5 kg svorį.


  • Kaip Oclean S1 gali padėti tiems, kurių imunitetas silpnas? Naikina 99,9% bakterijų.

Kas yra pakuotėje?

  • S1 UV dezinfekavimo priemonė
  • Tvirtinimas dvipusiu lipduku
  • USB-C įkrovimo laidas
  • Naudojimo instrukcijos

Oclean S1 techninė specifikacija

Baterijos veikimo laikas: 20 dienų

Įkrovimas / Įkrovimo laikas: USB-C / 2,5h

Garantija: 2 metai

Svoris: 110g

Dydis: 5 x 12 x 6,5 cm

Spalvų parinktys: balta arba pilka

Darbo laikas A: 5 minutės (rankiniu būdu traukiant laido jungiklį)

Darbo trukmė B: 2 minutės kas 6 valandas (automatinė sterilizacija)

Indikatoriai: balta kvėpavimo lemputė – kraunasi; Žalia lemputė dega nuolat – pilnai įkrauta; Raudona kvėpuojanti lemputė – senka baterija

Funkcijos

Oclean S1 UV Sanitizer naudoja pažangią UVC-LED šviesos technologiją, kad jūsų dantų šepetėlyje nebūtų kenksmingų bakterijų ir pelėsių. UVC šviesa, ultravioletinių spindulių potipis, garsėja savo antiseptinėmis savybėmis. Jis veikia prasiskverbdamas į bakterijų, virusų ir pelėsių ląstelių sieneles, veiksmingai suardydamas jų DNR ir padarydamas jas neaktyvias.


Tyrimai įrodė UVC šviesos veiksmingumą sterilizuojant. UVC šviesa gali sunaikinti iki 99,9 % bakterijų ir virusų ant paviršių per kelias sekundes po poveikio. Ši technologija plačiai naudojama sveikatos priežiūros įstaigose chirurginiams instrumentams dezinfekuoti.


Moksliniame žurnale „International Journal of Environmental Research and Public Health“ (International Journal of Environmental Research and Public Health) 2019 metais publikuotas tyrimas apie UV šviesos poveikį paviršių dezinfekcijai sveikatos priežiūros įstaigose.

Rezultatai rodo UV-C šviesos efektyvumą mažinant mikrobus įvairiose ligoninių aplinkose – palatose, operacinėse, laboratorijose ir biuruose. Šviesos technologija tyrime veiksmingai sumažino bendrą bakterijų skaičių ir buvo žymiai sėkmingesnė nei vien rankinė dezinfekcija ligoninės paviršiuose.

Oclean S1 UV Dezinfekavimo priemonė skirta suteikti šiuos privalumus jūsų vonios kambaryje. Įdėjus dantų šepetėlius į sterilizatorių, įsijungia UVC-LED lemputė, nukreipianti ir neutralizuojanti visus kenksmingus mikroorganizmus. Jo automatizuota, energiją taupanti sistema užtikrina kruopštų dezinfekcijos procesą nenaudojant daug energijos.

Dizainas

Oclean S1 UV dezinfekavimo priemonė yra dviejų spalvų – balta arba šviesiai pilka.


Dezinfekavimo priemonė turi nuimamą galinį skydelį, kad būtų lengva valyti ir įkrauti. Galinio skydelio priekyje yra kabliukas, kuris jungiasi prie korpuso. Jo nugarėlėje yra dvipusis lipnus lipdukas 3M, kuris atlaiko 5 kg svorį. Tinka lygioms sienoms.


Sterilizatorius daugiausia yra padalintas į dvi sritis, oranžinė žymė viduryje yra dezinfekcijos zona, o šonai yra saugojimo vietos. Prietaisas gali efektyviai sterilizuoti iki 3 dantų šepetėlių vienu metu, o tai atitinka trijų asmenų šeimos poreikius.


Galima laikyti penkis šepečius, tačiau šonuose esantys nebus veikiami ultravioletinių spindulių.

Gamintojus įkvėpė klasikinis „Emeralitas“, dar vadinamas bankininko lempa. Puikiai integruoti retro elementai į šiuolaikines technologijas. Dažniausiai maitinimo laidas yra pasiskolintas klasikinis elementas.


Dizaineriai yra pelnę įvairių tarptautinių apdovanojimų, iš viso apie devynis, pavyzdžiui, „Red Dot Design Award“ pelnė 2021 m.

Patirtis naudojant Oclean S1

S1 sterilizatoriaus struktūra ir naudojimas yra paprastas. Pritvirtinkite jį prie sienos ir pakabinkite šepečius, o kai reikia įkrauti įrenginį, nuimkite priekinę pusę ir įkraukite.


Man labai patinka, kad jis tarnauja ir kaip šepetėlių laikiklis, nes tada šepečiai turi savo vietą ir nesimėto.


Pirmiausia suraskite gerą montavimo vietą prie kriauklės. Antra, norint įjungti dezinfekciją, tereikia patraukti už laido. Kadangi tvirtinimas yra gana tvirtas, jame tilps ir įjungimo procesas, ir 5 dantų šepetėliai.

Įdomu tai, kad šis sterilizatorius gali automatiškai aptikti, ar jis yra sumontuotas galiniame skydelyje. Nuėmus sterilizatorių nuo galinio skydelio, jis automatiškai išsijungs net patraukus jungiklį. Tokia funkcija užtikrina, kad naudotojai būtų kuo mažiau veikiami ultravioletinių spindulių, nes jie kenkia žmogaus odai ir akims.


Nors šis S1 Sanitizer yra Oclean prekės ženklo, tai nereiškia, kad jis gali sterilizuoti tik elektrinius Oclean dantų šepetėlius. Jis suderinamas su įvairių gamintojų dantų šepetėliais.

Dezinfekcinė priežiūra

Išorę ir vidų valyti rekomenduojama drėgna šluoste.

Baterija ir įkrovimas

Kaip veikia įkrovimas?

Dėl USB-C įkrovimo nereikia ieškoti specialiai sukurtų įkroviklių ar kovoti su nepatogiomis įkrovimo stotelėmis – tiesiog prijunkite USB-C (populiariausias laidas), kuris jau yra pakuotėje.


Nuimkite korpusą nuo laikiklio, tik nenuimkite jo su visu laikikliu! Įkiškite USB-C kabelį į įkrovimo prievadą ir prijunkite adapterį, kad galėtumėte įkrauti.

Kiek laiko užtrunka įkrauti?

Kadangi baterija veikia 20 dienų, dezinfekavimo priemonės įkrovimo trukmė yra 2,5 valandos.

Kaip žinoti, kada reikia mokėti?

Dešinėje pusėje yra maža lemputė, rodanti 3 veiksmus:

  • Balta kvėpuojanti lemputė – įkraunama;
  • Žalia lemputė dega nuolat – pilnai įkrauta;
  • Raudona kvėpuojanti lemputė – senka baterija.

Galutinė nuomonė apie Oclean S1

Panaudojusi šį dezinfekavimo priemonę suprantu, kad ji gali išspręsti dvi kasdienes problemas: dantų šepetėlio sterilizavimą ir laikymą. Esu patenkintas šiuo produktu, taigi, jei šios dvi problemos jus taip pat vargina, dezinfekavimo priemonė gali padėti.


Daugelis gali nesuprasti šio prietaiso vertės ir nepagerinti gyvenimo kokybės, tačiau žinant, kad šlapiame dantų šepetėlyje nėra bakterijų dauginimosi – tikrai geras jausmas.

Kam tinka Oclean S1?

Sąžiningiems: tiems, kurie nori užtikrinti, kad jų dantų šepetėlyje nebūtų kenksmingų bakterijų ir pelėsių.


Šeimoms: namų ūkiams su vaikais gali būti naudinga papildoma apsauga nuo mikrobų.


Žmonės su susilpnėjusia imunine sistema: Asmenims, kurie yra labiau jautrūs infekcijoms, dezinfekavimo priemonė bus ypač naudinga.

Kam „Oclean S1“ gali netikti?

Minimalistams: asmenys, kurie nori, kad aplinka būtų kuo paprastesnė, gali nenorėti į savo vonios kambarį įtraukti kitą įrankį.


Techniškai išmanantis: technikos vengiantiems šis įrenginys gali pasirodyti nereikalingas arba sudėtingas.

0 Komentarai
Pridėti komentarą

Dantų Šepetėlis & Dantų Pastos.

COPYRIGHT © 2024. All Rights Reserved. 

Kontaktai

I - V: 9:00 - 17:00

Adresas

Latvija, Ryga, Ropažu gatve 60a

Registracijos numeris

40203176167

Bankas

Bankas

Swedbank

IBAN

LV18HABA0551045873709

įmonės

AB International SIA

Jūsų krepšelis tuščias Tęsti
Pirkinių krepšelis
Tarpinė suma:
Nuolaida 
Nuolaida 
SKU:
Peržiūrėti informaciją
- +
Išparduota