Prisijungti
Prisijungti

Straipsniai

Apžvelgiame Oclean W10 tarpdančių vandens drėkintuvą

Apžvelgiame Oclean W10 tarpdančių vandens drėkintuvą

Tarpdančių vandens drėkintuvas:

Papildas kasdieniam dantų valymui

Optimalios burnos higienos palaikymas – tai ne tik dantų valymas du kartus per dieną, bet ir dantenų bei tarpdančių priežiūra. Ar kada nors girdėjote apie dantų drėkintuvą arba, kaip kai kas jį vadina, tarpdančių skalavimo priemonę? Tai burnos priežiūros priemonė, sukurta papildyti tradicinį valymą šepetėliu, tikslingai ir efektyviai valant tarpdantis ir išilgai dantenų linijos. Jis naudoja vandens srovės slėgį, kad pašalintų maisto daleles, apnašas ir bakterijas iš vietų, kurias sunku pasiekti dantų šepetėliu.

Tarpdančių vandens drėkintuvas gaminamas siekiant pagerinti burnos higieną, sumažinti dantenų ligų, karieso ir blogo burnos kvapo riziką. Tai ypač svarbu turintiems breketus ar dantų implantus, taip pat tiems, kuriems gali kilti sunkumų naudojant tradicinį siūlą – kraujuoja dantenos ar jaučiamas diskomfortas.

Autorius: Toms Kleinšmits

Papildoma informacija:

Atkurta: 27. lapkritis 2023

Dažniausios problemos, susijusios su dantų siūlu

Diskomfortas

Daugeliui tradicinis siūlas yra sunkus, ypač pasiekti galinius dantis ir, pavyzdžiui, valyti breketus ar dantų implantus. Galų gale minties apie siūlą atsisakoma ir bakterijos gali pradėti daugintis.


Kraujuoja dantenos

Valymas siūlu gali sukelti dantenų sudirginimą ir kraujavimą, ypač jei dantų siūlu naudojama netinkama technika arba yra kokių nors dantenų sveikatos problemų.


Išbandžiau Oclean W10 Interdental Water Irrigator – paprastą naudoti įrenginį, kuris žada labai pakeisti jūsų kasdienę dantų priežiūros rutiną. Išbandžiau šį naujovišką vandens drėkintuvą ir rezultatai jau yra. Ar esate pasiruošę dantų priežiūros naujovėms?

Oclean W10 techninė specifikacija

Modelis: W10

Dydis: 7,2 x 5,5 x 26,7 cm

Svoris: 278g

Dažnis: 1400 impulsai/m

Intensyvumas: 20-90 psi

Įkrovimas: USB-C

Atsparus vandeniui: IPX7

Vandens rezervuaro tūris: 200 ml

Baterijos talpa: 1400 mAh

Baterijos veikimo laikas: 30 dienų

Priedai: 4 antgaliai

Funkcijos: 5 skirtingi režimai

Prieinamumas: persikų rožinė ir laimo žalia

Kas yra pakuotėje?

  • Oclean W10 vandens drėkintuvas;
  • 4 patarimai: Standartinis antgalis kasdieniam valymui, Periodontinis antgalis dantenoms valyti, Ortodontinis antgalis dantų breketams, Liežuvio antgalis liežuviui valyti;
  • USB-C įkrovimo laidas;
  • Vartotojo vadovas


Išpakavus „Oclean W10“, mane sužavėjo aptakus ir patogus naudoti įrenginio dizainas. Jį patogu laikyti ir lengva manevruoti, todėl puikiai tinka bet kuriam vartotojui, nesvarbu, ar esate pradedantysis, ar patyręs. Naudojimas atrodė intuityvus. 360 laipsnių kampu besisukantis antgalis leidžia pasiekti kiekvieną burnos kampelį.

4 skirtingi tarpdančių drėkintuvo antgaliai

„Oclean W10“ turi keturis keičiamus purkštukus, kurių kiekvienas skirtas konkrečioms funkcijoms. Visi prietaiso antgaliai taip pat sukasi 360 laipsnių kampu, todėl pasiekiami visi burnos kampai, nepaliekant neišvalytos vietos. Perbraukus liežuviu per dantis, jauti, kad jis valo ir dantų paviršių, o pažiūrėjus į veidrodį maisto likučiai tarp dantų nuplauti.

Standartinis antgalis

Ideāli piemērots ikdienas lietošanai, nodrošinot rūpīgu tīrīšanu starp zobiem un gar smaganu līniju.


Ortodontinis antgalis

Lieliski piemērots tiem, kam ir breketes, palīdzot uzturēt pareizu mutes dobuma higiēnu ap breketēm.


Periodontinis antgalis

Īpaši izstrādāts smaganu tīrīšanai un smaganu veselības veicināšanai.


Liežuviai antgalis

Uzlabo elpas svaigumu, jo mēle bieži vien ir sliktas elpas avots.

Oclean W10 drėkintuvo dizainas

Tarpdančių skalavimo skystis Oclean W10 yra dviejų spalvų – žalios ir persikų rožinės, tad jei norėsite įsigyti ne vieną, vonios kambaryje jie nesusimaišys. Korpusas baltas, bet bakas, purkštukai ir rankena yra jūsų pasirinktos spalvos.


200 ml talpos rezervuaras yra skaidrus, todėl galite matyti, kiek vandens liko sunaudoti, o viršuje esantis dangtelis atsidaro, kad būtų lengviau papildyti.


Irigatoriaus šone yra įkrovimo mygtukas, kurį atidarius galima įkišti USB įkrovimo laidą įrenginiui įkrauti. Vieno įkrovimo pakanka keturioms valandoms, jei akumuliatoriaus lygis nukrenta žemiau 15%, maitinimo indikatorius virš įkrovimo mygtuko mirksi raudonai. Kai sistema kraunasi, indikatorius „kvėpuoja“ balta spalva. Kai sistema visiškai įkrauta, šviesos diodas šviečia baltai. Maitinimo šviesos diodas bus baltas, kol akumuliatoriaus įkrova vėl bus mažesnė nei 15%.

Skalbimo režimai ir parinktys

Mažas, bet galingas

Oclean W10 tarpdančių skalavimo skystis yra patogus naudoti ir turi kelis mygtukus, kurie įsižiebia, kai įjungiami, kad būtų galima pasirinkti penkis slėgio nustatymus.


Prietaisas turi intensyvų režimą, kuris yra pats galingiausias, tada yra standartinis režimas kasdieniniam naudojimui, švelnus režimas jautrioms dantenoms ar pradedantiesiems ir pulsuojantis bei rankinis režimas kasdieniniam naudojimui.


Intensyvus nustatymas yra tikrai stiprus ir puikiai išvalo maisto daleles tarp dantų ir po dantenų linija. Tačiau šis režimas yra toks stiprus, kad gali pradėti kraujuoti dantenos, jei jos yra jautrios, todėl iš pradžių galite naudoti švelnesnį purškimą, kad išvengtumėte dantenų dirginimo.


Iki 1400 impulsų per minutę ir 0,6 mm vandens srovė užtikrina galią ir tikslumą. Be to, prietaisas turi 2 minučių laikmatį, kuris kas 15 sekundžių primena, kad reikia pereiti į kitą burnos kvadrantą.


Ličio jonų baterija veikia iki mėnesio, o per USB-C jungtį įkraunama per keturias valandas. Man nelabai patogu yra tai, kad nei vienas „Oclean“ įrenginys nėra su adapteriu, tik laidu.

Kaip naudoti skalavimo priemonę Oclean W10?

Keturi žingsniai: įkrovimas, antgalio montavimas ir rezervuaro užpildymas, priežiūra.

Įkrovus prietaisas yra paruoštas naudoti, tačiau prieš įjungdami antgalį turite įdėti į burną, nes jis iš karto pradės svaidytis vandeniu. Gali būti sunku matyti nustatymus iš šios perspektyvos, tačiau mygtukas, naudojamas tarp jų perjungti, yra apčiuopiamas ir jį tereikia paspausti, norint pereiti nuo vieno nustatymo prie kito.


Produktas palieka burnoje švaros pojūtį. Būtina nukreipti galiuką link dantenų linijos 90° kampu ir sekti dantenų liniją. Man pasirodė, kad šis vaizdo įrašas yra labai naudingas nurodymas.

Irigatorius taip pat turi būti išvalytas po naudojimo. Nuimkite antgalį nuo pagrindinio korpuso ir nuplaukite po kiekvieno naudojimo. Po naudojimo paspauskite vandens skyriaus apatiniame dangtelyje esantį mygtuką ir lėtai patraukite jį žemyn ir išleiskite likusį vandenį.


Po valymo nuvalykite pagrindinio korpuso paviršių sausa minkšta šluoste. Po savaitės rekomenduoju kempinėle išvalyti ir vandens rezervuarą, ir vietą kur įkišamas antgalis, nes vanduo gali būti kreidinis ir kauptis nuosėdos.

Už ir prieš

Pliusai:

Lengva valyti;

Galingas purkštukas su daugybe nustatymų;

Spalvų parinktys;

Už prieinamą kainą;

Vienu įkrovimu veikia ilgą laiką.

Minusai:

Įkrovimui adapterio nėra, tik USB-C laidas.

Galutinė nuomonė

Ergonomiška ir gera kaina

Prietaisas jaučiasi patogiai ir gerai telpa rankoje. Rankena arba dirželis padeda užtikrinti, kad jis nenukristų. W10 vandens plovimo mašina yra palyginti maža, maitinama baterijomis ir paprasta naudoti. Šis prietaisas yra puikus sprendimas tiems, kurie nepatogiai naudojasi siūlu, turi breketus, karūnėles ar implantus.


Jei ieškote nešiojamosios vandens plovimo mašinos, kuri būtų stilinga ir efektyvi, Oclean W10 kaip tik jums!


Gražus ir šiuolaikiškas aksesuaras, kuris puikiai atrodys vonios kambaryje prižiūrint dantis ir dantenas. Dėl lengvų režimų ir elegantiško dizaino už labai konkurencingą kainą jis yra geras pasirinkimas.


Visi žinome, kad kiekvieną kartą einant pas higienistą specialistė klausia, ar naudojate dantų siūlą?


Dabar galėsite atsakyti, kad naudojate dantų drėkintuvą. Pastaraisiais metais jis tapo itin populiarus tarp odontologų. Būkite pavyzdingas pacientas!

Kitas žingsnis sveikos šypsenos link:

0 Komentarai
Pridėti komentarą

Dantų Šepetėlis & Dantų Pastos.

COPYRIGHT © 2024. All Rights Reserved. 

Kontaktai

I - V: 9:00 - 17:00

Adresas

Latvija, Ryga, Ropažu gatve 60a

Registracijos numeris

40203176167

Bankas

Bankas

Swedbank

IBAN

LV18HABA0551045873709

įmonės

AB International SIA

Jūsų krepšelis tuščias Tęsti
Pirkinių krepšelis
Tarpinė suma:
Nuolaida 
Nuolaida 
SKU:
Peržiūrėti informaciją
- +
Išparduota